Innetrening på wattsykler i vinter

Frøy tar i bruk moderne teknologi i årets innesesong: Treningene skjer på topp moderne wattsykler på Skullerud Sportssenter – og etter treningen kan du laste opp økten direkte via en app på mobiltelefonen din.

Toppbilde: Det er disse helt nye syklene som brukes under Frøys innetrening i vinter.
Foto © Haakon Selje

spinning_2
Syklene har terminaler som viser ytelsen og treningseffekt.
Foto © Haakon Selje

Treningene starter tirsdag 1. november både for voksne og ungdom .

Etter mange år på SATS Hellerud, har Frøy valgt å flytte til Skullerud Sportssenter. Det betyr kortere reisevei for noen, og lengre for andre. Skullrud Sportssenter ligger rett ved T-banestasjonen, og har også gratis parkeringsplasser.

Enda bedre tilbud

– Vi har et godt samarbeid med SATS Hellerud, men tror at det tilbudet vi får på Skullerud blir enda bedre. I tillegg til sykler som bør gjøre treningene enda bedre, får vi disponere salen fra 18.00 både tirsdag og torsdag. Det betyr gunstigere treningstider, sier Haakon Selje, som er nestleder i IF Frøy.

En annen fordel er at alle gruppene som trener inne, kan gjøre det på samme sted. Innetreningene vil være tirsdag, torsdag og lørdag, samt en styrketime for ungdomsgruppen på mandag. Tirsdag og torsdag har Frøy ungdom spinningsalen fra kl 1800-1930, og Frøy senior har salen fra kl 1945-2200. Lørdag har vi salen fra kl 12-17.

Opplæring for instruktørene

Nøyaktige treningstider og program vil bli lagt ut på nett når dette er klart. Alle instruktørene vil få opplæring i systemet, slik at de kan bidra til at du får fullt utbytte av treningene i oppkjøringen til neste års utesesong.

Som tidligere år må alle som skal være med på innetreningene melde seg på (en gang), og betale egenandelen. Også denne påmeldingen er snart klar, og skjer via nettsiden.