|

Zwift-treningene starter 17. oktober

Tirsdag 17. oktober starter vinterens treninger på Zwift. Nåværende og nye medlemmer ønskes velkommen.

IF Frøy benytter plattformen Zwift, som har fine muligheter med tanke på å kjøre sammen.

I vinter tilbyr vi en rekke strukturerte treningsøkter, gruppeturer i jevnt tempo og litt fartslek. Vi har også tre spennende events: VulkanUka, Ultra-langtur og klubbmesterskap.

Her er komplett oversikt over treningsprogrammet.

Tilbudet er for frøyere, men vi tillater at du inviterer med et par sykkelentusiaster som vil bli kjent med klubben eller ønsker å bli medlem på en eller to treninger. Vil du være med videre er tidspunktet perfekt: Alle som melder seg inn nå betaler ingenting for resten av 2023. Faktura for 2024 kommer etter nyttår.

Du kan melde den inn i IF Frøy her.

Påmelding
Påmelding til øktene skjer i IF Frøys klubb på Zwift «IF Frøy eSport». Du finner denne i Zwift Companion Appen under fanen «Clubs». Her kan du søke opp klubben og be om å bli medlem. I tillegg til påmelding finner du også en oversikt over øktene her.

Discord
Vi bruker Discord til å snakke sammen underveis. Discord er en gratis applikasjon som enkelt kan lastes ned på telefon, nettbrett eller PC. Det er også mulig å logge inn via nettleser. Kanalen vår heter «Zwift – IF Frøy».

Den finnes blant annet ved å følge denne lenken

Hvem er vi som rigger dette?

Steinar Rød Nilsen, Jan Henrik Abelvik, Robert Lille-Rødberget, Tor H. Staff, Nicolay Aslaksen og Jon Henry Rosseland.

Vi minner om at alle som drar nytte av å være med på fellesopplegg i IF Frøy plikter å delta på en rittdugnad i løpet av 2024.

Vil du være med på Føy-treningene inne på Skullerud Sportssenter i tillegg til eller i stedet for Zwift? De treningene starter onsdag 1. november. Det blir treninger onsdager og lørdag. Les mer om disse treningene her.