|

Lisenser i sykling og triatlon for 2022

Alle som skal sykle aktive ritt må ha lisens

Det er snart tid for å bestille lisens for 2022, men ikke gjør det før kontingenten er betalt.

De første bestillingene av helårs sykkel-lisens kommer inn. Vi ber om at dere venter med dette inntil kontingenten er betalt. Lisensen blir ikke godkjent før det.

Medlemskontingenten sendes ut via epost til den epostadressen du har registrert i vårt medlemsregister i løpet av uke 2. Da vil du kunne betale den. Vi ber om at du venter med å bestille lisensen til kontingenten er betalt. Forsikringen for lisensen i 2021 er gyldig ut februar 2022.

Du kan bestille sykkellisens og få mer informasjon om denne via denne lenken. Skal du sykle aktive ritt må du ha helårslisens. IF Frøy anbefaler alle medlemmer som sykler å tegne lisens, slik at du er dekke av forsikringen.

Skal du ha lisens for å delta i triatlon (for eksempel vinter-NM 22. januar), er systemet anderledes. Dersom du hadde lisens i fjor, skal du ha fått en epost fra Norges Triatlonforbund med informasjon om hvordan du bestiller lisens. Dersom du ikke har hatt triatlonlisens tidligere, må klubben legge deg inn i forbundets register. Send en epost til medlemsservice@froy.no dersom du ønsker at vi skal gjøre det.