Informasjon

Generell informasjon tilknyttet alle landeveisgrupper

Her vil det komme relevant informasjon tilknyttet alle som trener med landeveisgruppene i Frøy. Se også en grundig presentasjon av alle gruppene og denne sesongens nyvinning, Frøy Gran Fondo. 

Fadderordningen 2017

Fadderordningen har oppstart 18. april. Oppmøte som vanlig på Hvervenbukta.

Last ned oversikten her

Fellestreningen 4. mai 2017

Frøy crazyDay. Hva skjer her? Dette vil du ikke gå glipp av.
Vi møter på Hvervenbukta som vanlig og deler oss i grupper på fire og fire personer på tvers av gruppene.

Målet med denne økta er å lære av hverandre og bli bedre kjent på gruppene, samtidig ufarliggjøre dette å bytte gruppe hvis du måtte føle for det.

Blir det knallvær denne dagen runder vi av med noe sosialt - grilling, bading o.l.

Frøy Gran Fondo 2017

Denne sesongen arrangerer Frøy hele åtte langturer som alle medlemmer av Frøy kan være med på. Dette er stort sett lange rolig turer på landeveien, men vi har også to turer hvor vi sykler gjennom Nordmarka. Da kan man også bruke landevei (brede dekk), CX eller terrengsykkel. Se presentasjonen over for detaljer. Det ligger også aktiviteter på forsiden der datoer er lagt inn

Elitegruppa

Frøy har en økende aktivitet i Norgescup'en som følge av en målrettet satsing på eliteryttere med dertil hørende sponsoravtaler, trener og støtteappparat.

Turgruppe landevei

Turgruppa på landeveien skal ha et godt tilbud til klubbens medlemmer som ønsker å trene, og kjøre tur- og veteranritt på landeveien på mange nivåer. Av praktiske årsaker er vi delt i 4 grupper, med egne gruppeledere og kontaktpersoner som står for nødvendig organisering og koordinering, men med en felles koordinator. Disse har alle sine egne visjoner, strategier og målsetninger som du finner her.

Vi skal være inkluderende, og det skal være naturlig og enkelt å forflytte seg mellom de ulike gruppene i forhold til endring av ambisjoner og kapasitet. I konkurranser skal vi fremstå som en foregangsklubb når det gjelder oppførsel og sportslig adferd. Vi skal alltid behandle konkurrenter med respekt. Vi skal alltid følge vegtrafikkloven og oppføre oss vennlig mot andre trafikanter både under trening og konkurranse.

Alle gruppene har samme fokus og forståelse av hva som er teknisk riktig rullekjøring og gir en enhetlig innføring og opplæring i teknikkene. En teoretisk innføring finner du her.

Alle gruppene stiller krav til at du bestreber deg å lære dette, deltar på fellestreninger, og retter deg etter de instruksjonene du får fra de som leder treningene, og er kapteiner i ritt. Det forventes at du stiller forberedt til riktig tidspunkt både på trening og til ritt, med utstyr som er i orden.

Vi bruker Frøy-forumet aktivt til informasjon om trening/ritt/ arrangementer, i tillegg til diskusjon om mer eller mindre seriøse sykkelrelaterte temaer.

Turgruppas treningstider og planer finner du under ”Trening” i toppmenyen.

Veteraner

Veteraner er aktive syklister i aldersdelte klasser f.o.m. 30 år og oppover. Avhengig av alder og kjønn finnes disse i alle ovestående grupper. Vi kjører ritt i Veterancupen og mange av oss deltar også på NM, bare fordi det er gøy. En gang i mellom får en av oss en god plassering også! De fleste av oss finner du i turritt også, og vi trener gjerne sammen med turgruppa, men de av oss som er mest fokusert på veteranritt har nok litt mer fokus mot ritt med fellesstart enn det turrytterne har.

Siste fra forumet:

Åpne forumet