Tempo-Trine takker trener-Terje

Tempoverdensmester Trine Hansen smaker på sin andre VM-medalje av gjeveste valør på to år. Selv mener hun Terje Hullstein fortjener en god bit av den.

Toppbilde: Det lyser gull ut av Trine Hansen på dette bildet tatt av VM-arrangøren. Treningsopplegget i Frøy gjorde at hun kunne komme de nødvendige tiendelene før nærmeste konkurrent over måstreken.

Gullsmak
VM- gull smaker godt – hver gang

Terje var mannen som la planen bak Frøys Masters-satsing, som har laget treningsplanene som gir super fremgang – og som følger opp rytterne på trening og i forbindelse med konkurransen.

Strategen

Han er kort sagt strategen som har hovedæren for at Frøy nå er den dominerende klubben i Masters landevei, for at klubben med 99.9 prosent sikkerhet vinner Masterscupen for tredje år på rad, og for at det ble tre VM-medaljer under første VM-dag på Jylland torsdag.

Det er verdensmester Trine Hansen og de andre VM-ryttere enige. De er rause med rosen til Masters-generalen.

Gjør alt som Terje sier
Terje tempo
Terje Hullstein i aksjon på temposykkelen. Han har en meget stor del av æren for Frøys temposuksess under Masters-VM.

– Jeg gjør alt Terje ber meg om – og det virker. Han har et hardt treningsprogram, men jeg følger det til punkt og prikke. Det gjør at jeg tjener et tiendedel her, og et tiendedel der, sier Tempo-Trine – som sikret seg VM-tittelen med åtte tiendedeler torsdag.

Det lønner seg å gjøre som trener Terje sier.

Også Wenche Madsen Eriksson er strålende fornøyd med hjelpen hun har fått. Torsdag kjørte hun knallgodt i tempoen, og kom inn på en tid som er mye bedre enn de hun oppnådde bare for få måneder siden.

– Terje er enestående. Frøy er heldig som har en slik ressurs, sier Wenche.

Treningskamerat

Jan Bodin er treningskamerat med Terje, og slutter seg til det de andre VM-deltakerne sier.

– Vi er best fordi vi har best treningsopplegg, ikke fordi vi nødvendigvis trener så mye mer enn våre konkurrenter. Det eneste som er synd er at Terje på grunn av sykdom i vinter, flytting og bytte av jobb ikke var i så god form at han kvalifiserte seg til VM her i Danmark. Han hadde fortjent å være her, påpeker torsdagens sølvvinner.

Lørdag er for øvrig Frøys tropp under Masters-NM blitt fulltallig. I tillegg til Jan Bodin, Thomas Jansen, Trine Hansen, Wenche Madsen Eriksson og Sidsel Grøndalen, som alle syklet tempoen, er Christin Becker, Anne Mette Klokkerud og Roger Arenberg klare for søndagens fellesstart.

To distanser

Wenche, Sidsel og Anne Mette sykler 115 kilometer, mens de øvrige skal ut i en 165 kilometers lang løype. Traseene er teknisk krevende, med mange smale veier, krappe svinger og kneiker. Fredag og lørdag har deltakerne benyttet på å gjøre de siste forberedelsene og sjekke løypene.

Konkurransen er hardere enn noen gang under mesterskapet – og denne gangen er det mer enn 1500 startende fra 48 nasjoner.Alle Frøy-rytterne er klare for å gjøre sitt beste, men om det skal bli topplassering kreves det både at de har dagen, har klaff med taktikken og unngår uhell av noe slag. Vi ønsker alle fra Frøy og Norge lykke til i mesterskapet

Live streaming på nettet

Starten søndag morgen er fra 0840 til 10.00, og de siste rytterne er ventet i mål ca. 14.30. . Arrangører har lovet live streaming på nettet. Den finner du på hjemmesiden via lenke  til høyre.

trine målfoto
Her er målfotoet av Trine på vei over målstreken i temporittet. Hun ga alt til siste tråkk.