De yngstes kveld under Frøys tredagers

Toppbilde: Storebror Sondre Hanshus Hjelm titter bort på lillesøster Amalie under klubbmesterskapet.

Det ble nok en flott Frøy-kveld under klubbmesterskapet i terreng onsdag 1. september. Denne kvelden var det de yngste som hadde hovedrollene – som den andre i Frøy tredagers.

KM_terreng_4
Victor Tiltnes var en av mange som skapte sykkelglede i skogen ved Skullerud idrettsarena.
Foto © Tobias Strøm

Dette situasjonsrapporten fra sekretariatsansvarlig Anne-Mette Klokkerud sier alt om stemningen:

«Det beste var å få hilse på alle de håpefulle, små som store, men spesielt de yngre var det artig å bli kjent med. Noen kommer «voksent» bort til sekretariatet og henter nummeret sitt, litt bråkjekke i formen overfor kompisene – men du verden så herlige. Så har vi alle de skjønne små, som knapt får nesetippen opp til bordkanten, som holder mor eller far i hånden mens de ser ned i bakken, og med tynn stemme «ber om et startnummer»…DE ER TIL Å SPISE OPP, sååå modige…Sykkelen er dobbelt så stor som kroppen…»

I de yngste årsklassene var deltakelsen veldig god – og idrettsglede tilsvarende stor. Moro hadde også de eldre det, selv om ikke så mange stilte her.

KM_terreng_5
Hanne Sofie S. Biørn-Lian stuper inn i utfordringene i terrengmesterskapet.
Foto © Tobias Strøm

Aksel LaForce var raskere utøver i den lange løypa. Han stiller i 15-16-årsklassen, men var likevel kjappere enn Jonas Nermoen, som vant seniorklassen. Jonas ligger derfor meget godt an til å vinne klubbmesterskapet sammenlagt for senior.

Kameraene i forskjellige variasjoner var flittig i drift onsdag kveld. Vi må trekke fram de over 200 bildene fra Tobias Strøm. Han er en fantastisk sykkelfotograf, og det var en umulig oppgave å plukke ut hans bilder til bruk i denne artikkelen. Bildene til Tobias og mange andre finnes i Frøys gruppe på Facebook.

Via lenken til høyre finnes resultatlister. Den vil bli sortert etter plassering snart.

Klubbmesterskapet avsluttes med tempo fra Hjulet til Hvervenbukta torsdag kveld 2. september. Det er mulig å melde seg på før start, men da bør du være på plass før 18.00.

KM_terreng_6_1
Piloten foran feltet må tråkke skikkelig unna for å holde rekruttene ut fra start.
Foto © Tobias Strøm