Invitasjon til prøvetrening i enduro

Toppbilde: Enduro er en morsom og fartsfylt sykkelgren. Nå kan Frøy-ungdom fra 12 år teste den ut.

Eelco van Weerdhuizen og andre enduro-entusiaster inviterer til prøvetrening i denne grenen torsdag 9. september. Under ser du invitasjonen

Enduro_1

Hei alle Frøy-ungdommer!

Som kanskje noen av dere vet har vi en enduro/ DH-gruppe i Frøy. Denne gruppe er til barn og ungdommer som ønsker å sykle rolig oppover men raskere og mere teknisk nedover. Fokus er teknisk stisykling, raske nedover-partier, hopp og dropp, finne andre stiområder rund Oslo, heisbasert sykling, og utførsykling.

Vi ønsker å skape et miljø for disse unge mennesker i IF Frøy. Det har ikke blitt organisert deltakelse på ritt i år, men dette vurderes for neste år. Gruppen har til nå en 12-15 medlemmer som sykler på mandager (fokus på teknisk sti), onsdager (utfor i Drammen), og torsdager (enduroløyper).

Vi inviterer alle (12+) som er interessert i dette å være med på en introduksjonstrening torsdag 9. september klokken 17.30 med start fra Haraløkka og avslutning klokke  20.00 på Skullerud. Du renger ikke noe spesiell utstyr, kne-albue beskytter anbefales, og noen bruker en ryggplate/ryggsekk som ekstra beskyttelse.

Vi bruker de kule bratte stiene rund fjellstadbakken som treningsområde, og endurogruppen opptrer som trenere/guider for å vise disse for de som er interessert!

Vi legger ut en SPOND påmelding som vi ønsker at alle bruker slik at vi vet hvem som kommer.