| |

Klubbmesterskap i klassisk IF Frøy-stil

Først heiet fedrene og mødrene på de minste frøyerne. Etterpå var det motsatt: Frøy Kids jublet foreldre fram så det ljomet i skogen.

Henrik Fladhus Andersen (foran) og Theo Stav Helgheim i fint driv gjennom skogen overfor Skullerudstua.

Dagfinn Bang-Johansen (i hvit trøye) var raskeste senior.

Klubbmesterskapet i terreng ble som vanlig en flott sykkelkveld ved Skullerud. Stemningen var topp, skuldrene var lave og smilene satt løst. Frøy-familien koste seg som deltakere, vakter eller heiagjeng. Medaljer til alle, drikke og god bakst bidro til å holde temperaturen åpne.

Det var hyggelig at mange foreldre (det vil se fedre) tok utfordringen og stilte i de eldste klassene – til jubel og heiing fra de yngste.

Mange er trenere, og for en del var nok treningsgrunnlaget en smule lavt. Imponerende innsats, uansett.

Dessverre kunne mange eliteryttere stille fordi de var på samling med Wang, men de tempet ikke humøret hos de andre. Godt over hundre frøyere stillte på startstreken.

Sonja (5) var yngst i klubbmesterskapet.

Yngst av alle var Sonja på fem, som koste seg i løypa og som stolt viste fram medaljen hun fikk etter løpet.

Om han ikke var eldst, så markerte Terje Gomo seg spesielt med å stille i en retro Frøy-drakt som er flere tiår gammel. Morsom at noen trekker linjene tilbake i Frøy-historien også i ritt!

Sykkelgleden stod absolutt fremst denne kvelden, men selvsagt ble det også tatt tider i klassene over ti år. Dagfinn Bang-Johansen var raskest blant menn senior, mens Henriette Bakkeli Götz vant kvinneklassen. Du finner resultatlisten via lenke nederst.

Tusen takk til alle som stilte opp som vakter, sekretariat, tidtaking, servering eller i andre oppgaver. Dere bidro til at det ble en sykkelkveld i klassisk IF Frøy-stil.

I dag avsluttes Frøy tredagers med klubbmesterskap i fellesstart fra Kroer Kirke i Ås. Det er fortsatt mulig å bli med der ved å møte opp ca 17.30. Start er 18.00 (fem runder) og 18.02 (tre runder).

PS: Det er lagt ut mange bilder i album i IF Frøys Facebook-gruppe. De er ikke av topp kvalitet, ettersom det er tatt med mobilkamera. Andre som har bilder fra kvelden kan også legge de inn der.

Her er resultatene.

Terje Gomo stilte i en retro Frøy-trøye.