|

Jonas og Ingvild klubbmestre sammenlagt

Det var full sykkelfest på kollen over Skullerudstua under klubbmesterskapet i terreng onsdag 7. september.

Det måtte fintelling til for å kåre Jonas Nermoen som klubbmester for menn senior i 2022. I kvinner senior var Ingvild Myrvang best.

Jonas og Andre Johansen knivet om klubbmestertittelene gjennom alle de tre rittene. Klubbmestrene kåres etter plasssiffer, der vinneren i hver gren får plasssiffer 1. Ved likhet i i plassiffer bestemmes plasseringen av beste enkeltresultater.

Både Jonas og Andre hadde plassiffer sju totalt. Begge hadde en seier. Jonas hadde en 2. plass og en 4.plass, mens Andre hadde to 3. plasser. Dermed gikk KM-tittelen til Jonas.

Han vant også den store vandrepokalen og tittelen Klubbmester for 2022. Den går til vinneren i klassen med flest deltakere i alle grenene. I år var det menn senior.

I kvinneklassen var Ingvild Myrvang best, med seier både i tempo og landevei. I en tidligere utgave utpekte vi Fernanda Swerpa Westgaard som vinner, fordi det ble publisert en liste uten etteranmeldte. Vi beklager dette.

Vi gratulerer også Madeleine Bakkeli Götz med klubbmesterskap sammenlagt i kvinner junior, og Eirik Rokke med det samme i menn 15-16.

Alle resultatene fra klubbmesterskapene finnes her.

Ta kontakt på epost ritt@froy.no om du ser feil.

Mesterskapet ble avsluttet med terrengmesterskapet, der også de aller yngste kan delta. Det ble som vanlig en sykkelfest for store og små. Vi takker alle som deltok – og alle som bidra med å arrangere,.