Jevn, men for sakte lagtempo i NM

De to Frøy-lagene som stilte i lagtempo under NM tirsdag 19. juni, kom inn på samme tid – med to sekunders margin. Dessverre var flere andre lag raskere, og det ble 7. og 8.plass på de to lagene.

– Det gikk jevnt, med for sakte var kommentaren til Frøy-rytterne etter det 65 kilometer lange rittet på Sotra utenfor Bergen.

Syklet med to mann

Det ene laget fikk det dessuten ekstra tungt, ettersom Arnt Ove Fordal ikke hadde dagen, og falt av etter kort tid.

Dermed ble oppgaven umulig for Knut Landa og Sigmund Aas (som kom inn for en syk Lars Marthinsen). De kjørte mbgge sterkt, men hadde likevel ingen sjansen på en topplassering.

Misfornøyd

Det ble det heller ikke for Tord Sundhagen, Morten Roska og Eivind Ekeli (bildet til venstre), som etter målpassering var misfornøyd både med farten og den tekniske delen av syklingen.¨

Seier til Stavanger

Stavanger CK tok en suveren seier i lagtemporittet, og var over seks minutter foran IF Frøy. Også de andre klubbene foran på resultatlisten var godt foran våre to mannskaper.

Resultatlisten fra mesterskapet finner du her.

Neste ritt i sykkel-NM er individuell tempo torsdag. For Frøy sykler Øyvind Seth Fiskå, Adrian Flemming Hallgren, Sindre Hustvedt Flemming, Sigmund Aas, Eivind Ekeli, Arnt ove Fordal, Jonas Orset, Lars Marthinsen og Knut Landa. i juniorklassen deltar Magnus Nyvold for IF Frøy.

Hjemmesiden til sykkel- NM ligger her.