Takk til Frøy!

Et år i Team Frøy-Trek er gjennomført. Det har for meg vært en relativt god sesong med 5.plass i NM U-23, 4. og 8. plass i Norgescupritt og 13.plass totalt som resultatmessige høydepunkter. De gode resultatene har kommet ved hjelp fra lagkamerater og støtteapparatet i laget, og alene hadde det vært umulig. Takk for det gutta!

Jeg har nå vært i Elitesatsingen til IF Frøy i 4 sesonger. Jeg har lært og utviklet meg mye i klubben. Det gode samholdet og åpenheten gjør at det er ypperlig å være med i en slik satsing. De siste årene har jeg fått muligheten til å prøve med internasjonalt, noe som trengs dersom man skal ta nye steg. I Frøy har jeg fått den hjelpen jeg har hatt behov for og de tips og råd jeg har trengt. Når satsingslaget nå ble gjort til et kontinentallag har det gitt et enda bedre rittprogram og profesjonalitet rundt laget. Slik har det blitt mulig å jobbe tettere opptil lagets støttespillere som har gitt en større trygghet på at ting gjøres rett. For tryggheten er selve symbolet på Frøy.

Selv om jeg har trivdes godt i Team Frøy-Trek klarte jeg ikke å si nei når de svenske storlaget Team Cykelcity.se kom med kontraktstilbud. Cykelcity-laget er tatt over av Visbeek Cycling, foreløpig navn lyder ”Team Unaas Cycling powered by Bliz,” som i høst har gått inn i Norge på jakt etter enda bedre sponsorer. Prosjektet er meget spennende og jeg har valgt å bli med på deres lag.

Dermed føler jeg at det er på plass med å takke for meg i Team Frøy-Trek. Spesielt vil jeg rekke en stor takk til trener og sportsdirektør, Carl Erik Pedersen, den sportslige lederen av Frøys elitesatsing. Tusen takk til lagkamerater og øvrig støtteapparat, for kjempe god innsats og hjelp i nesten 4 år. Takk til Trek som sponsor, og ikke minst takk til alle dere i IF Frøy som har valgt å støtte elitesatsingen i klubben! Det betyr utrolig mye for oss, og vi er svært takknemlig for deres støtte!

Selv om jeg tar avskjed med Frøys elitesatsing vil jeg fortsatt være medlem i IF Frøy. Jeg kommer til å konkurrere for et annet lag, men jeg vil alltid være en Frøy’er! For dere som ønsker å følge meg videre kan jeg (nok en gang) minne om min Facebook-side: www.facebook.com/JonasOrset

Vi snakkes!
Jonas Orset, IF Frøy

Jonas