Dobbeltseier til Frøy i menn elite

Øystein Seth Fiskå ble den store triumfatoren på herresiden i søndagens kretsmesterskap i tempo og fellesstart. Sammen med Oddbjørn Klomtsen Andersen sørget han for dobbeltseier til Frøy i fellsstart.

Oddbjørn Klomtsen Andersen og Øystein Seth Fiskå
PÅ PALLEN: Oddbjørn Klomtsen Andersen (til venstre) sikret dobbeltseier til Frøy i kretsmesterskapet i fellesstart søndag.

Seks mann gikk i brudd alt i den første av de seks  20-kilometers lange rundene i Ås. Frøy og Frøy-Trek hadde halve feltet, i tillegg til Øystein og Oddbjørn satt Eivind Eikeli der. Feltet hadde en ledelse på tre minutter etter tre runder, men Frøys Magnus Børressen tok opp jakten, og lå bare halvannet minutt bak da klokka ringte.

Kort prosess

På siste runde gjorde imidlertid Øystein Seth Fiskå kort prosess, og kom alene til mål. Oddbjørn vant spurtduellen bak, og tok sølvmedaljen, mens Eivind stakk av med fjerdeplassen.
 
Også på tempodistansen tidligere på dagen sikret Øystein seg medalje, med andreplass. Han slo blant annet tempoeksterten Phan Åge Haugård. Dermed ble frøyeren den klar beste menn elite-rytteren i helgens mesterskap.

I god form

– En fin helg hvor det meste gikk bra. Formen er god, og dette var moro, var Øysteins kommentar etter ritthelgen.
 
Også flere andre Frøy-ryttere markerte seg i helgen. Vi nevner at Magnus Pettersen tok sølv i klassen menn 15-16 fellesstart, og at Gaute Solheim sikret seg samme plassering i temporittet i samme aldersklasse, Henriette Elvrum Handal var beste juniorkvinne, men fikk ikke kretsmestertittel på grunn for få deltakere i kretsen.
 
Alle resultater fra mesterskapet finnes på www.froy.org.