|

Ingvild og Patrick vant trøyer i Vulkanuka

Ingvild Myrvang syklet 113 turer opp under Vulkanuka. Det var mest med klar margin.

IF Frøy har de siste årene fått en ganske stor e-sport gruppe som hovedsakelig sykler på Zwift på vintersesongen. Den har faste treninger tirsdager, torsdager og søndager, men ønsket i år også å gjøre en litt annerledes sosial happening, og bestemte seg for å lage sin egen vri på Haukuka. Dermed ble Vulkanuka født!

Ideen var å få flest mulig medlemmer til å sykle flest mulig ganger opp en legendarisk bakke i Zwift som kalles VulcanKOM. Det ble satt opp trøyer for flest mulig turer opp bakken, i tillegg til raskeste mann og raskeste kvinne. Dessuten ble det satt opp to trøyer som skulle bli trukket ut blant alle deltakerne.

Victor Tiltnes (10) var en av flere unge føryere som detlok i Vulkanuka.

Mange var nok spente på om dette kom til å fenge like godt som den vanlige Haukuka, men det skulle vise seg å være en helt ubegrunnet frykt. For dette slo veldig godt an blant medlemmene, og hadde nesten like mange deltakere totalt som det Haukuka pleier å ha, noe vi er meget godt fornøyd med!

Totalt er det 76 forskjellige personer som har registrert at de har syklet opp vulkanen i løpet av denne uken, og disse medlemmene syklet hele 1020 runder til sammen. Det var en fin, magisk grense å passere på søndagen.  

Som nevnt hadde vi en trøye for den som syklet flest turer opp bakken, og her var det tidlig klart at Ingvild Myrvang hadde bestemt seg for at den skulle hun ha. Men det er ikke noe som kommer av seg selv, det må sykles også. Og med et snitt på ca 15 turer om dagen, og 113 turer totalt klarte hun det med ganske god margin ned til Robert Lille-Rødberget som hadde 70 turer. Ulf Helleland kom på tredjeplass i denne konkurransen med 51 turer.

Når det gjelder kampen om raskeste mann, er det spesielt gledelig å meddele at den trøya gikk til et av våre yngre medlemmer. Patrick Mørk på 13 år suste opp bakken på 6:05, som er en meget imponerende tid, og hele 30 sekunder raskere enn Ottar Andre Sjursen som kom på andreplass. Vi gratulerer!

Blant kvinnene tok også Ingvild Myrvang med seg en trøye for raskeste kvinne, med tiden 8:08.  Her kom Bente Brembo på andreplass med 9:20. Gratulerer til Ingvild igjen!

I skrivende stund er det ikke foretatt loddtrekning på de to deltaker-trøyene, så vi kommer tilbake til hvem som har vunnet disse.

Initiativtaker Jon Henry Rosseland var godt fornøyd med arrangementet:

– Det er veldig hyggelig at vi fikk til at så mange var med på et slikt sosialt arrangement også på vinteren. Dette skal vi prøve å få til neste år også!

Klikk her for full liste over deltakere og antall turer.