|

Hurra – landeveissesongen er i gang!

Mange frøyere fra gruppe 1, 2, 3 og 4 rett før sesongens første fellestrening.

17 grader, sol – og masse ivrige Frøy-syklister var klare i Hvervenbukta for å tråkke i gang landeveissesongen tirsdag 19. april.

Her var det både veteraner som deltok i sin første Frøy-trening tidlig på 70-tallet, og ferskinger som debuterte i klubben i kveld. Alle gledet seg å komme i gang. Været kunne ikke vært bedre – 17 grader, sol og lite vind.

Tursyklistene i Frøy er delt inn i fire grupper, hvor gruppe 1 er de som sykler raskest, mens gruppe fire er for de ikke har like høy fart. Mellom der finnes gruppe 2 og 3.

Etter to år med unntakstilstand håper alle nå at 2022 skal bli et normalår, men mange fellestreninger uten begrensinger og mulighet til å kjøre turritt. Allerede førstkommende helg arrangeres Smaalenene Rundt, og 1. mai er det som vanlig duket før det tradisjonsrike Enebakk Rundt. Dette har ofte markert starten på tursyklistene i Oslo-området.

Treningsplaner er under utarbeidelse, og publiseres her så fort de er klare. Vi anbefaler alle som ønsker å bli med i turgruppene om å følge med på Facebook. Alle gruppene har egne grupper der. Ekstra viktig informasjon legges også ut på froy.no og i Frøys hovedgruppe på Facebook.

PS: Vi mangler fortsatt gruppeledere i gruppe 2 og 3. Send en epost til froy@froy.no om du tror det er en oppgave som passer for deg,