Hektisk høst for Frøy som rittarrangør

IF Frøy får en hektisk periode som rittarrangør mot slutten av august. Til gjengjeld blir det ikke så mange andre arrangementer – på grunn av Korona-situasjonen.

Toppbilde: IF Frøy arrangerte Nordisk i Masters i 2018 – med Pål Gulliksen fra vår klubb som kommisær. I årskal vi arranger NM for Masters i tempo
Foto © Bonsak Hammeraas

Terrengsykkelrittet, som skulle går mandag 23. mai og Kalas Cup 10. juni er dessverre avlyst. Det er omtrent ikke mulig å arrangere sykkelritt før ferien. Dette blir Frøys arrangementer i år:

Lørdag 15. august:         NM Masters tempo landevei
Tirsdag 18. august          Landeveiscupen for ungdom
Lørdag 22. august          Oslo Terrengsykkelfestival, rundbane
Søndag 23. august         Oslo Terrengsykkelfestival, sprint
Lørdag19. september     NorwayCross, sykkelkross

I tillegg kommer selvsagt klubbmesterskapene, som planlegges i begynnelsen av september.

Om kort tid vil medlemmene få invitasjon til å melde seg på dugnader. Vi trenger mange vakter og funksjonærer spesielt til Oslo Terrengsykkelfestival, som arrangeres på Skullerud. De som har kurs som stasjonære vakter vil få en egen henvendelse om å stille opp under NM for Masters.

Korona-situasjonen har skapt en vanskelig situasjon for sykkelsporten – som for de fleste andre idretter. Det er viktig at rittene kommer i gang igjen, og Frøy må som en stor klubb bidra her. Vi håper derfor på den vanlige positive holdningen fra våre medlemmer.