|

Gratis jentesamling på velodromen i Sola

Under samlingen blir det instuksjon i banesykling. Kanskje holdes den som her av Anders Oddli – som har tatt mange NM-gull på bane for IF Frøy.

Alle jenter i alderen i IF Frøy i alderen 15 til 23 år inviteres til samling på velodromen i Sola helgen 27 .til 29. januar 2023.

Det er Tour of Scandinavia (tidligere Ladies Tour) som inviterer til samlingen. Dette er første ledd i en satsing som har som formål å få flere jenter og kvinner til å satse.

Samlingen har en egenandel på 1400 kroner, som dekker instruksjon, leie av sykler, overnatting og mat. Denne betales av klubben. Eneste utgift for hver enkelt deltaker er dermed transport til og fra Sola.

Henriette Bakkeli Götz er Frøys lagleder under samlingen.

Tour of Scandinavia har ansvaret for den praktiske gjennomføringen av samlingen. IF Frøy har i tillegg Henriette Bakkeli Götz med som lagleder – med ansvar for å ta seg av deltakerne fra klubben.

Henriette er godt kjent i klubben og har syklet som aktiv i terrenget i mange år. Hun er nå arrangementsmedarbeider i Norges Cykleforbund, og jobber også som praktikant der.

Samlingen vil bestå av tre-fire økter på velodromen, samt teorisamlinger og sosiale samlinger.

Se hele programmet her.

Vi håper flest mulig av jentene i de aktuelle årsklassene blir med på denne satsingen. Dere får en unik innføring i banesykling, og mulighet til å bli med på andre samlinger senere.

 Påmeldingen skjer på Rubic via denne lenken så fort som mulig, og senest 5. desember.

Klubben melder på felles til arrangøren.

Eventuelle spørsmål kan sendes pr epost til froy@froy.no