Frøy i hundre i Styrkeprøven

Nøyaktig hundre frøyere syklet en av de fem distansene i Styrkeprøven lørdag, ifølge resultatlistene. Det gjør oss til nest største klubb i arrangementet. Du finner alt om innsatsen her.

_SLS8608

Via lenkene til høyre finner du:

  • Resultatene.
  • Sak om fellesstarten fra Trondheim.
  • Sak om ungdomsryttere som syklet fra Eidsvoll.
  • Rapport fra gruppe 1.
  • Rapport fra gruppe 2.
  • Rapport fra gruppe 3.
  • Rapport fra gruppe 4.

Størst var deltakelsen fra Lillehammer til Oslo, hvor klubben stilte med fire grupper. Frøy hadde likevel startende på alle distanser, det vil si Trondheim, Dombås, Lillehammer, Gjøvik og Eidsvoll.

Imponerende bredde

– Deltakelsen i Styrkeprøven viser hvilken imponerende bredde klubben har på tur landevei. Vi har ryttere i den nye fellesstarten, på de lange distansene, i lagtempo-NM – og i de store turgruppene. Dessuten har vi ungdommer som sykler. Dette er bra, sier en fornøyd leder, Jørn Michalsen.

Han legger til at han gjerne skulle hatt flere kvinnelige deltakere med, og at han håper det lar seg realisere neste år,

Selv var Michalsen engasjert som presseansvarlig i det nye målområdet på Ekeberg. Der fikk han med seg både positive og negative sider ved det nye rittopplegget.

Mange innspill

– Det kom mange innspill av forskjellig karakter, en del positive og noen negative. Det blir helt sikkert en grundig evaluering av rittet, slik at det blir en enda bedre sykkelfest i jubileumsåret 2016, tror han.

Alle gruppene fra Lillehammer har publisert rapporter fra rittet. Det er også laget egen sak om fellesstarten fra Trondheim og om ungdomsrytterne fra Eidsvoll. Du finner alle disse via lenker til høyre.

Frøybilen
Frøys nye bil viste seg fram under rittet – og fikk fortjent oppmerksomhetFoto © Geir Akselsen