|

Frøy enduro ung ønsker nye rekrutter

Sondre Oldervik Andersen var en av mange frøyere i aksjon under Nittedal enduro lørdag 10. september.

Enduro er en voksende sykkelgren i IF Frøy. Sist lørdag deltok 12 ungdommer i Nittedal enduro. Nå inviteres nye rekrutter til treninger i Frøy ung enduro.

Dette er en gruppe for barn og ungdommer som ønsker å sykle litt rolig oppover, men raskt nedover.

Grupper prioriterer teknisk sykling, raske nedoverpartier, seksjonstrening og hopp og dropp, i sti-områder rundt Oslo. Vi kjører også heisbasert sykling, utforsykling, enduro-ritt og lignende

Føy ung enduro ønsker å skape et miljø for de unge i IF Frøy. Gruppen ble satt i gang i 2020 for å teste konseptet, og interessen har vokst siden. Vi er nå en gruppe mellom 15-20 barn/ungdom i alderen 10-16 år.

Frøy enduros treningstider:

  • Mandag: enduro trening i Østmarka.
  • Onsdag: heisbasert i Drammen eller t-bane i Frognerseteren.
  • Torsdag: enduro trening i Østmarka.

Sykkelgleden er viktigst for undommene , men noen i gruppen kjører også enduro og utforkonkurranser.

Fremover skal vi legge litt mer til rette for deltakelse på noe lavterskel enduro og utforritt. Bli gjerne med på en trening enten for å sjekke ut om dette er noe for deg, eller for å forbedre teknikken i teknisk terreng. 

Deltagelse på trening forutsetter gode grunnleggende ferdigheter på en terrengsykkel siden det treningen foregår i krevende og bratt terreng. Vi ønsker derfor at alle nye barn i 10-12 års alder blir med i Frøy Kids først.

Ta kontakt med Eelco van Weerdhuizen på epost eelco.vanweerdhuizen@hotmail.com for nærmere informasjon. Han kan også treffes på telefon 95893420.

Se resultatlisten fra Nittedal enduro her.