Fornøyde frøyere på terrengstafett

Årets United Bakeries Cup stafett er gjennomført med flere Frøy-lag. Se resultatene og Tor Otto Strøms bilder fra rittet her.UBCstafett3
BLIDE:  Ragne Norstein (som du også ser på bildet til høyre under), Tobias Pettersen, Martin Busengdal og Fabian Strøm liker å sykle terrengcup.

UBCstafett2

Det ble derfor mange som fikk prøvd seg med en litt glatt og gjørmete opplevelse. Med gode tekniske ferdigheter fra mange timer i Østmarka ble dette en teknisk enkel løype for de dyktige Frøy barna!

Stafett gir alltid god entusiasme og godt samhold. Alle er med på å heie i mål sitt eget og andres lag. Vi ser at klubben gjør noe riktig, hvor vi leverer to andreplasser i aldersgruppen 10 år og i 11-12 års klassen.

I tiårsklassen stiller vi med både Vetle og Skage som ikke når helt opp i forhold til alder, men definitivt på prestasjon. Kan se ut som om vi kommer til å få mye bra Frøy-plasseringer fremover.

I voksengruppene stilte Frøy to ivrige lag, med deltakelse litt preget av alle de som ikke ville ha møkk på syklene før Birken. Vi får satse på bedre deltakelse neste år. Dette er noe alle bør få med seg.

Bildene viser entusiastiske barn i et godt Frøy miljø under utvikling.

UMCstafett1
FØRST: Henriette Gøtz passerer en konkurrent.