Forbereder rittsesongen på Mallorca

Med 14–15 grader i lufta har Frøy-Bianchi flotte forhold på Mallorca under vinterens første sesongforberedelser. Mesteparten av laget er på plass under den 14 dagers lange samlingen.

Toppbilde: De fleste av rytterne som er på plass på Mallorca. Fra venstre Halvor Tandrevold, Oddbjørn Klomsten Andersen, Henrik Evensen, Tord Sundhagen, Kristian Forbord og Phan Åge Haugård

– Vi har vært på Mallorca i fem dager, og så lang synes jeg vi er i rute. Rytterne har benyttet høsten godt, sier sportsdirektør Carl Erik Pedersen.

Ni ryttere

De som er med på samlingen er Halvor Tandrevold, Oddbjørn Klomsten Andersen, Henrik Evensen, Tord Sundhagen, Kristian Forbord, Elias Spikseth, Phan Åge Haugård, Trond Håkon Trondsen og Sigurd Nesset. Jon Breivold og Andreas Landa er forhindret i å delta på grunn av skolegang.

Etter at Frøy-Bianchi utover sesongen i fjor ble mye plaget av skader og sykdom, ser ting lysere ut nå, og Carl Erik Pedersen er optimist foran 2014-sesongen. Blant annet er Sigurd Nesset klart til å bygge seg opp etter mye sykdom, og Carl Erik håper han er tilbake i godt slag ikke for langt ut i rittsesongen.

Laget trener variert under oppholdet. Etter en rolig start de første dagene, hadde laget en solid langkjøring tirsdag 21. februar. I dag onsdag er det langtur i fjellene.

Klar for Taiwan

– Stemningen i laget er veldig god, og det er fint at de nye rytterne glir godt inn miljøet. Vi gleder oss alt til rittsesongen, sier Carl Erik Pedersen.

Laget sesongdebuter alt i mars under Tour de Taiwan – rittet hvor Frøy-Bianchi vant lagkonkurranse i fjor. De som stiller i Taiwan blir Oddbjørn Klomsten Andersen, Halvor Tandrevold, Phan Åge Haugård, Kristian Forbord og Trond Håkon Trondsen. Laget reiser ned alt 20 februar, for trening og akklimatisering før rittstart 9. mars.

Du kan lese mer om Frøy-Bianchis planer for 2014 ved å klikke på lenken til høyre.

Relatert innhold