|

Fem gull, en sølv og tre bronse i CX-NM

Aksel LaForce øverst på seierspallen i juniorklassen, med klubbkamerat Elias Ekroll Bjerke på trinnet under. Fabian Hoff fra Romeriksåsen tok bronse. Foto: Thomas Götz.

IF Frøy forsynte seg godt av medaljene under norgesmesterskapet i CX lørdag. Det ble hele fem gullmedaljer, en sølv og tre bronsemedaljer.

Aksel La Force var helt overlegen i menn junior, og kom til mål nesten halvannet minutt før sølvvinneren. At det var Elias Ekroll Bjerke fra IF Frøy, gjorde ikke dagen dårligere.

I kvinner senior ble det bronsemedalje på søster Oda LaForce. Det ble dermed en god dag for familien LaForce under mesterskapet som ble arrangert av Vårsol Velo i Spikkestad.

I Mastersklassene stakk frøyere av med det meste i klassene de stilte i. Det ble gull til Lars Lunde i menn 30-34, år, Jonas Nermoen i menn 35-39 år, Dagfinn Bang-Johansen i menn 45-49 år og Thomas Færgestad i menn 55-59 år. I klassen for menn 40-45 år ble det bronse på Ottar Andre Sjusen

Også i Jokermesterskapet for undgom var det god innsats. Beste resultat stod Martin Slåtsveen Bringsjord for med tredjeplass i menn 13-14 år.

Vi gratulerer med veldig gode resultater som gjorde at IF Frøy lle desidert beste klubb i årets NM.

Alle resultatene fra mesterskapet finnes her.