Dag 6 – Tur til Italia

Her kommer ungdommenes rapport fra siste dag i Italia. En bra avslutning på syklingen med en god lang tur, hvor vi fikk servert maten ute i det fri. Mange glade, fornøyde og slitne barn.

Toppbilde: Torbjørn klatrer bakker som en lek

Dagen startet brått. Klokken ringte som vanlig til frokost. Den etter hvert ganske trøtte gjengen, som har kosa seg på de fenomenale italienske stiene, kom en etter en til frokost bort til langbordet og gjorde seg klare til det vi trudde var en av de vanlige «guida» turene. Mannsterke stilte vi oss opp i de gruppene vi hadde blitt vant til. Men noe manglet. Det var betydelig færre sveitsere her. Vi gikk gjennom den vanlige utdelingen av guider og som vanlig fikk gruppe 2 deres elskede Peter. Mens vi i gruppe 1 fikk Ciumba. Dette var starten på den seks og en halv time lange turen. Som vanlig med denne gruppen ventet problemene like rundt hjørnet for gruppe 2 de som ble rammet. «The tripple Mar» ga seg tidlig på grunn av at de ble slitne etter en lang men morsom uke på syklene. Resten av oss boltret oss i doserte svinger, tekniske opp- og nedoverbakker i tillegg til lange grus-sletter.

Siste

Badeglade jenter ved hotellets basseng. Ikke så varmt vann, men må man bade, så må man bade. Noen også utenfor godkjent tidspunkt på døgnet.

Lunsjen ble i dag til forandring servert ute i skogen, og som vanlig ble det servert pasta. Alt ble brakt opp i en naturpark. En stor suksess for oss alle. Maten fikk ikke akkurat sunket ned før vi igjen gikk ut i løypa for del 2 av dagens økt.

I mellomtiden var Ragne, Maren og Ted på calzone-date i byen som ligger like oppe i bakken. Ut fra hva vi vet var den veldig vellykket.

Klokka fire var alle mann kommet tilbake. Enda var det ett par timer til middag, så vi brukte tiden på diverse andre ting. Blant annet fikk noen god bruk for den lille klesbutikken på parkeringsplassen.

Til middag fikk vi alle oppleve den legendariske pizza-fredag. De stekte pizzabunnen i en ordentlig pizzaovn og forventningene ble vel fylt ganske bra. For å si det sånn er dette den virkelige «originale»

Det ble også en overraskelse til trenerne fra oss som fikk lov til å være med på denne fantastiske turen til Italia. De flinke guttene Gaute, Torbjørn og Fabian tok de hendige og funksjonelle el-syklene opp for å finne noe passende, de klarte til slutt å finne fram til en ostefjøl til Tor og olje og kryddersett til Trude.

Siste

To veldig trøtte og slitne trenere og turledere på flyet hjem.