Dag 4 – Tur til Italia

Nå er hviledagen over, hvor vi har brukt tiden på hotellområdet og litt i Massa Marittima. Det er også blitt syklet litt, men hovedfokus har vært på strandvolley og annen lek.

Toppbilde: Norske negler for anledningen

Onsdag, strand dagen! Vi sto opp til vanlig tid med god frokost og pene ansikter. Vi alle gledet oss fordi i dag skulle vi på stranda, men da kom den skuffende nyheten. Stranden var visst ikke et sted for oss, men for vepsene. Det hadde vært noen andre gjester fra hotellet der tidligere, 10 av de ble stukket og en var lagt inn på sykehus. De store vepsene har vært en plage der en stund, så vi ble anbefalt å holde oss unna. Derfor ble vi på hotellet og koste oss. Med strandvolleyballbane og basseng var ikke det så galt. Enklere også i forhold til transport.

IMG_1752

Alle gir alt på strandvolleyball!

Pumpbike banen ble oppholdsstedet denne dagen. Andrè var spesielt ivrig på å «pumpe» i dag. Han kjørte rundt og rundt, fortere og fortere og ble bedre og bedre. Vi hadde konkurranser og raske tider. Med sterk sol ble T-skjortene kastet av og barisene kom frem. Noen litt mer solbrente enn andre i løpet av dagen.

IMG_1884

Ted trener styrke og bygger image!

Vi jentene tok oss en egen liten by tur med el-syklene. Det gikk fort både oppover og nedover. Kindermax stod øverst på handlelisten vår, da vi turet oppover mot Coop i 30 km/t. Det var en koselig handletur før vi så suste nedover i litt større fart. Da vi kom tilbake fikk vi høre litt av hvert av hva som hadde skjedd på volleyballbanen. Vi fikk inntrykket av at det var masse bra pasninger over nettet og mye moro. Marius var litt misfornøyd med sand i håret, men det ble glemt ganske fort. Så var det guttenes tur opp til byen. De skulle ikke ha noe men tok turen bare for moro skyld. Til lunsj var det som vanlig pasta.

IMG_1826

Pastalunsj

Selv om vi hadde hviledag klarte ikke alle å holde seg i ro hele tiden, så de mest ivrige tok seg en tur bort til canyonen og koste seg der. Det ble flere turer opp og ned og ingen fall, heldigvis! De kom svette tilbake og med brede smil. Gaute og Torbjørn tok en dukkert, men ettersom vannet var rimelig kaldt ble den kortvarig. Det var heller ikke varmtvann i dusjene i dag, så det er godt det er varmt i luften. Noen av jentene tok tur nummer to opp til matbutikken og kjøpte inn ønsker fra gutta. El-syklene funket umerket og oppoverbakkene ble mer moro enn slit.

IMG_1902

Gutta under en av flere runder i Canyon for å lage actionfilm.

Til middag var det en deilig buffet med masse å velge i. Som vanlig var det god stemning i gruppa og alle koste seg. Det har gått fint med stakkars Ted i dag også, men han sliter med å holde seg unna sykkelen.

Ble en ganske rolig kveld i dag også, men det er for så vidt fint for vi skal jo på tur med vår supre guide i morgen. Det gleder vi oss masse til.

God natt fra jentene på rom 15!