| |

Celine utslitt og lykkelig inn til NM-bronse

Celine Gees Solheim har all grunn til å være fornøyd rett før målstreken under NM i maraton lørdag. Foto: Tobias Strøm

Karoline Longva på toppen av seiersklassen i klassen kvinner junior. Foto: Tobias Strøm

Celine Gees Solheim syklet inn til en velfortjent og populær bronsemedalje under NM i maraton. som IF Frøy arrangerte som en del av Terrengsykkelrittet lørdag.

Celine var dyktig sliten etter to tøffe runder i Østmarka, men smilet gikk likevel helt rundt. Få har fortjent NM-medaljen mer enn henne. Celine er et forbilde innen kvinnesykling i IF Frøy og i hele Norge. Hun hjelper alle, og er spesielt opptatt av at det skal legges til rette for jenter.

Lørdag la hun til rette for medalje for seg selv, i en konkurranse der Helena Nyhus tok fjerdeplassen.

Også blant de yngre kvinnene markerte IF Frøy seg. Karoline Longva kjørte knallbra, og gikk helt til topps i juniorklassen. Dessverre er ikke maraton NM-klasse for junior, men prestasjonen er like god for det. Petra Rønning tok tredjeplassen i K 15-16. Blant guttene som syklet ungdomsløypa tok Julian Vesterhus-Jacobsen og Jørgen Røn dobbeltseier i M 15-16.

Andre pallplasseringer var sølv til Berit Benjaminsen i K 45-49 og Nina Malme Gulbrandsen i K 50-54, og bronse til Maiken Kallesen i K 35-39, Kristel Linnea Mulelid i K 40-44, og Mariama Jammeh i K 55-59. Vi kan trygt slå fast at det var kvinnenes dag blant frøyerne lørdag.

Også i sportsklassene var det gode deltakelse til IF Frøy, med mange sterke reultater.

Alle resultatene fra de aktive klassene i Terrengsykkelrittet ligger her.

Alle resultatene fra sportsklassene i Terrengsykkelrittet ligger her.