|

Bli med på Frøy Gravel 2022

Vi har gleden av å invitere til vårt aller første Frøy Gravel søndag 26. juni. Vi håper så mange som mulig blir med på sykkeltur og grilling etterpå.

Frøy Gravel er en uformell gravelsykkeltur for medlemmer på noen av de vakreste gravelrutene like sør for Oslo. Initiativtaker Jon Henry Rosseland setter opp to turalternativer i nordre Follo, et lengre på ca. 100 km og et kortere på ca. 70 km. Begge rutene har ca. 70 prosent grus og traktorvei og 30 prosent asfalt.

Alle skal fint klare å sykle det meste av løypa uten problemer. Turen kan gjennomføres med grussykkel, CX, hardtail, stisykkel, eller annen sykkeltype etter eget ønske. I kjent gravelstil er det ingen tidtaking og alle kjører i eget tempo. Det vil sannsynligvis bli formet mindre grupper som sykler sammen underveis.

Ruta går delvis på sykkel- og gangsti og her må det vises hensyn til andre syklende og gående. Ruta deles her som en gpx-fil (samme som Strava) så snart den er klar og hver enkelt må laste den ned på sykkelcomputer.

Om du ikke har sykkelcomputer kan du bruke mobilen eller kjøre sammen med noen som har computer. Det er ingen matstasjoner underveis, men ruta passerer flere bensinstasjoner, butikker og kaféer.

Oppmøte er ved Frøy-teltet utenfor Sørensen Sport på Skullerud fra 08:30 og felles start ca. kl 09:00.

I mål venter grilling med burger og drikke. Dette er gratis å være med, og serveringen er også gratis. Vi ber om alle som vil være med og skal ha burger i mål svarer raskt i skjemaet du finner i lenken under, slik at vi vet hvor mye vi skal bestille:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2fmplk2DUlkAzeEz3lPH_IljLygMit-pbn4ANb5mB-noqEA/viewform?usp=sf_link

Har du spørsmål, kan du ta kontakt med initiativtaker Jon Henry Rosseland på epost jhrosseland@gmail.com.