|

Prøv landeveissykling med IF Frøy

Steinar Rød Nilsen (til høyre) er en meget erfaren landeveissyklist. Tirsdag 31. mai var han fadder for Benjamin og William. Som du ser, er stemningen god før landeveistreningene i IF Frøys turgrupper. Foto: Morten Riis Andersen

Har du landeveissykkel og lyst til å prøve hvordan det er å sykle i en klubb med andre? Nå inviterer iF Frøy deg til trening med rutinerte landeveissyklister.

IF Frøy har lenge hatt en fadderordning for potensielle nye medlemmer, men i Covid 19-årene har den av naturlige grunner ligget nede. Nå er vi i gang, og hver eneste tirsdag i juni kan alle som ønsker kjenne på skikkelig landeveissykling.

Eneste krav for å bli med er en landeveissykkel av en eller annen sort, hjelm og klikkpedaler.

Oppmøte er på parkeringsplassen i Hvervenbukta klokken 18.00 hver tirsdag. Her spør du etter dagens fadder. Han vil da ta deg og andre ferskinger med på en rolig tur et par ganger langs Gamle Mossevei til Hjulet før Tusenfryd Hvor lang turen blir avhenger av fart og forhold.

I løpet av treningen får du en innføring i hvordan du skal oppføre seg når du sykler med andre, og hvordan du skal forholde deg til andre syklister. Vi forteller også litt om Norges største sykkelklubb. IF Frøy.

Tilbake på Hvervenbukta får du en anbefaling om du bør ta en runde til med fadder, eller hvilken av de fire turgruppene i klubben som passer for deg. Ofte kan det være lurt å starte i en lavere turgruppe for så å flytte opp når du er blitt vant med denne formen for sykling.

Det er ingen påmelding, men har du spørsmål kan du sende en epost til froy@froy.no.

Vel møtt på Hvervenbukta tirsdag 7. juni eller en av de andre tirsdagene i juni.