Bronse til Grethe i VM-fellesstarten

Grethe Foss sikret seg medalje nummer to i VM da hun syklet inn til bronsemedalje i felleststarten søndag 22. september.

Toppbilde: Grethe Foss på vei mot mål i fellesstarten i Master-VM søndag.
Foto © Trine Hansen

Gretheettermål2
En dyktig sliten, men glad Grethe Foss etter målgang i Trento.

Grethe gjorde et meget godt løp i den knallharde løypa, som ble avsluttet med en to mils bakke med 1400 meter stigning.

– Jeg er kjempesliten, og hadde nok ikke klart å restituere meg helt etter tempoetappen fredag. De beste kjørte fra meg på flatene, og var gode også i bakkene, sier hun.

De to rytterne som  tok sølv og bronse kommer henholdsvis fra USA og New Zealand, så Grethe ble beste rytter fra Europa.

Grethe kan se tilbake til på et fantastisk mesterskap. Vi gratulerer med innsatsen og ser fram til nye bragder neste sesong.

I skrivende stund (11.45 søndag), er Jan Bodin og Siri Hildonen fortsatt ute på sin fellesstart. De sykler 112 kilometer, mens Grethes klasse (kvinner 55-59 år) syklet 60 kilometer. Vi kommer tilbake til Siri og Jans resultater etterhvert.