Pølsefest for podene i Frøy

Sesongen går mot slutten, og for de yngste frøyerne ble det markert med pølsefest ved Ulsrudvann mandag kveld. Noen benyttet også anledningen til det som antakelig blir et av sesongens siste bad.

Toppbilde: Tvillingene Simen (til venstre) og Elias Røsås koser seg med pølser, mens kameraten Fridtjof Myhre Kvaleid alt har spist sin første.
Foto © Jørn Michalsen
IMG_4100
Vi skriver 23. september, men det hindret ikke at noen testet badevannet under pølsefesten til de yngste i barnegruppa i Frøy.
Foto © Jørn Michalsen

Det vrimlet av barn i alderen seks til ni år, ledere og foreldre på grillplassen ved Ulsrudvann, og som vanlig var stemningen høy både blant barn og voksne. Det har vært en fin og lang sesong, som startet med treningssamling fra Haraløkka alt fra snøen hadde gått.

Siden har det gått slag i slag med treninger, ritt og turer. Fortsatt er det mulighet for flere fine sykkelturer, men for mange er det nok likevel vintersesongen som nå planlegges.

Langt framme i pølsekøen

Tvillingene Simen og Elias Røsås og kameraten Fridtjof Myhre Kvaleid var blant de første i pølsekøen. De forteller om mange fine opplevelser på sykkel i sommer, og gleder seg alt til neste sesong. Dessuten er de alle tre veeeldig glad i pølser.

Det er grunn til å være imponert over aktiviteten blant de yngste sykkelgruppene, og lederne er alt i gang med forberedelsene før neste sesong. Før det kan de yngste se fram til den tradisjonelle sesongavslutningen, som i år blir lørdag 9. november.

IMG_4089
Gunnar Johnsen (i Frøy-drakt) serverte pølser under pølsefesten ved Ulsrudvann.
Foto © Jørn Michalsen