|

Bli med på Tour of Norway for Kids tirsdag

Tirsdag 27. august klokken 18.00 er det klart for Tour of Norway for Kids på Rådhusplassen. Alle barn opp til 14 år inviteres til å delta.

Toppbilde: Møt opp til Tour of Norway for kids.
Foto © Interspons

Tour of Norway for Kids er en massemønstring som skal skape interesse for sykling blant barn. Interspons er hovedarrangør. Rittet arrangeres på til sammen 50 steder landet rundt. 2013-sesongen avsluttes i Oslo, med IF Frøy som lokal arrangør. Deltakelsen er gratis. Deltakerne sykler i en lukket rundløype på Rådhusplassen.

Også for trehjulssykler og støttehjul

Det er egen klasse for dem som sykler med trehjulssykler og støttehjul. Deltakerne i denne klassen får t-skjorte og deltakerpremier som alle andre. Deltakere under fem år som ikke bruker støttehjul kan selv velge om de vil starte i klassen for støttehjul og trehjulssykler, eller i klasse 5 og 6 år.

Påmelding kan skje via lenken til høyre. Det er også mulig å melde seg på før start, men det er enklere både for deg og for arrangører om det gjøres på forhånd.

Du mottar kvittering på epost og sms når påmeldingen er registrert. Klikk på linken du får og skriv ut startkort. Ta med startkortet til arrangementet. Du henter startnummer og t-skjorte i vårt rittkontor på Rådhusplassen.

NB! Online påmelding stenges 23:59 kvelden mandag 26 august. Det er imidlertid mulig å etteranmelde seg på Rådhusplassen. Møt opp i god tid. Rittkontoret er normalt åpent fra ca. to timer før start.

 Interspons og IF Frøy ønsker vel møtt til en trivelig sykkelkveld i Oslo sentrum.