Bli med på master-NM i Sandefjord

Vi håper på at så mange som mulig av Frøymedlemmene over 30 år har satt av siste uken i juli til deltakelse i NM for masters Sandefjord 25. juli (tempo) og 28. juli (fellesstart).

Toppbilde: Lene Østberg, Jorunn Elisabeth Ødegård og Ragnhild Vilming tok masterpoeng for Frøy under Hurdalsjøen rundt. Det bidro til at klubben stakk av med sammenlagtseieren i cupen
Foto © Jørn Michalsen

I tillegg til at det kan bli heder og ære for den enkelte deltaker bidrar alle til poeng for IF Frøy i Mastercupen.  Vi vil gjerne se klubben på toppen av listen når sesongen er over!

Mange poeng å hente

NM har den høyeste poengskalaen av alle mastercupritt og derfor vil alle jentedeltakere bidra med mange poeng bare ved å fullføre da det er færre ryttere i hver klasse enn i klassene for menn.  

25 kilometer tempo flat løype og 61 kilometer fellesstart i relativ flat rundløype med bare dameryttere bør ikke være avskrekkende, så meld dere på jenter og selvfølgelig still opp til start på de respektive datoene.  

Mennene sykler litt lengere distanser (samme runde som damene) avhengig av alder. Frist for påmelding av frøyryttere til NM masters er satt til 1.juli av klubben (12. juli er offisiell frist). Dette for at klubben skal få betalt påmeldingsavgiftene før fellesferien tar til for fullt.

Slik melder du deg på
  • Logg det inn på Min idrett og meld deg på online.
  • Sjekk at navnet ditt kommer opp under listen over påmeldte. Dette skjer umiddelbart etter at dere har bekreftet påmeldingen. Du finner påmeldingslistene ved å klikke på lenkene til høyre.
  • Send bekreftelsen til Siri Hildonen senest 1. juli. Antallet vil summeres opp 2. juli og betaling utføres.

Bonus for å sette av siste helgen i juli i Sandefjord er å se proffene sykle gaterittet Sandefjord Grand Prix fredag 26. juli og gratis inngang for alle mastersdeltakere til Fjordfesten konsert samme kveld.

Mer informasjon finner du på mesterskapets hjemmeside. Klikk på lenken til høyre.

Har du spørsmål? Send en epost til Siri så får du svar.