Bli med på løypedugnad og som funksjonær under Terrengsykkelrittet

Fri Flyt og IF Frøy arrangerer Terrengsykkelrittet lørdag 28. mai. Det er fortsatt behov for hjelp både til dugnad i løypa lørdag 21. mai og som funksjonærer rittdagen.

Toppbilde: IF Frøy trenger flere funksjonærer og folk til løypedugnad før Terrengsykkelrittet 38. mai.
Foto © Haakon Selje

Terrengsykkelrittet er et stort og krevende arrangement. For Frøy er det viktig at rittet blir vellykket, samtidig som det er en viktig inntektskilde for klubben

Ny arena

I år er arenaen flyttet fra Haraløkkka til Skullerudstua. På det tidligere området for start og mål er det lagt kunstgress, og det er derfor uaktuelt for sykling.

Løypa er endret en del i år, blant annet for å unngå skader i terrenget dersom værforholdene blir dårlige. Det har gjort at det er behov for dugnad. Nots har hatt flere dugnader i løypa i vår, og trenger nå assistanse fra folk i Frøy.

Oppmøte på Skullerud

Dugnaden starter klokken 10.00 lørdag 21. mai ved Østmarksetra. Mer info finner du på Facebooksiden som du kommer til via lenken til høyre.

Ta kontakt med Finn Aslaksen

Det er også behov for funksjonærer rittdagen. Vi oppfordrer alle som kan og vil bidra om å kontakte Finn Aslaksen. Han treffes på telefon 907 49 722. Du kan også sende ham epost via lenke til høyre for å melde deg som funksjonær eller dersom du har spørsmål.

Vel møtt både til løypedugnad 21. mai og som funksjonær 28. mai.