Syklingens dag

Vi har startet en grasrotbevegelse blant sykkelklubbene i Norge, med hovedformål å senke konfliktnivået mellom syklister og andre trafikant grupper.

Toppbilde: Bildet er fra møtet hos samferdselsministeren som vil være med på opplegget. Fra venstre : Morgan Andersson (Syklistenes Landsforening), Geir Tresselt(Frøy), Hans-Christian Francke(BOC), Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og Sigurd Heier(Ceres). Hans-Christian Francke er initiativtaker.

I den anledning skal vi arrangere «Syklingens dag» 7. juni kl. 16:00 – 17:00, hvor vi skal dele ut «noe» til våre medtrafikanter som viser at vi også tar ansvar og vil gjøre vårt for felles sikkerhet.

Det jobbes nå for å få med sponsorer i denne sammenheng. På facebook er det opprettet en gruppe i denne anledning www.facebook.com/groups/1603852806601593/

Her vil vi legge ut fortløpende informasjon.

Hvor vi i IF Frøy kommer til å ha vårt arrangement er ennå ikke spikret, men sannsynligheten taler for at det blir på et av disse stedene: Sæter, Lambertseter eller Abildsø.

Vi håper dette skal bli et årlig arrangement hvor vi slår oss sammen med Syklistenes Landsforening sitt eksisterende arrangement «Sykkelens dag».

Oppfordrer klubbens medlemmer til å delta, og ellers være gode ambassadører i trafikken.

Jeg trenger hjelp til gjennomføringen. Kan du bistå? Ta kontakt snarest.

Mvh
Geir Tresselt
IF Frøy
Prosjektleder Sikker Syklist

g-tres@online.no
+47 930 55 605

Relatert innhold