Bli med på kommissærkurs kommende helg

Har du lyst til å følge spennende sykkelritt på nært hold – og samtidig gjøre en jobb for sykkelsporten? Da bør du melde deg på kommissærkurs i Oslo kommende helg.

Toppbilde: Øyvind Erikstad er en av mange kommissærer som sørger for at sykke-Norge kan arrangere ritt. Her er han i aksjon under temporittet i Masters-NM i sommer.
Foto © Sven Kristian Jørgensen

Uten kommissærer er det ikke mulig å arrangere sykkelritt. Frøy er en av mange klubber som har for få kommissærer. Nå er sjansen til å gjøre noe med det.

– Å være kommissærer er morsom og givende, og slett ikke farlig. I motsetning til fotballdommere får vi sjelden kjeft. Som regel er bare godord å høre fra rytterne, sier Pål Gulliksen, som er kommissærkontakt i Frøy.

Pål stiller som fadder

Pål oppfordrer flest mulig til å bli med på kurset i helgen. Han stiller seg også til disposisjon som fadder for nye kommissærer.

– Bli gjerne med meg eller andre erfarne kommissærer på ritt til våren. Da lærer du hva som er viktig for oss som styrer rittene og rytterne, sier Pål.

Påmelding til kurset skjer via lenke til høyre. Og for ordens skyld: Frøy dekker selvsagt kurset – og kommissærtøy til de som blir aktive kommissærer.