Henriette og Ted vant årets vandrepokaler

Henriette Elvrum Handal fikk pokalen som beste utøver i 2014 og Ted Johansen ble kåret til ungdomsutøveren med størst fremgang på klubbkvelden i Frøy tirsdag 18. november.

Toppbilde: Disse seks ble sammenlagt klubbmestre i Frøy i 2014. Fra venstre Celine Solheim (kvinner junior), Henriette Angelica B. Götz (kvinner 13-14), Phan Åge Haugård (menn senior), Håkon Jørgen Grude (menn 15-16) og Sebastian Kiese (menn junior).
Foto © Hans Petter Kiese

Henriette
Henriette Elvrum Handal fikk pokalen for beste sportslige prestasjon i Frøy i 2014.
Foto © Hans Petter Kiese

Henriette tok til sammen 72 UCI-poeng i fjor, med en andreplass i et UCI-ritt i Danmark som beste resultat. Hun ble nummer fire i NM sprint, og vant Norgescupen sammenlagt, både i senior kvinner og i kvinner U 23.

Enduro-utøver

Ted Johansen har vist meget god fremgang i år, både i rundbane og i enduro. Han er en teknisk meget god utøver, og 16-åringen stakk av med seieren i cupen Enduro 80/20. Han tok også tredjeplass sammenlagt i United Bakeries Cup.

Klubbkvelden var som vanlig godt besøk. Leder Jørn Michalsen orienterte om situasjonen i klubben og planer fremover.

Neste sesong vil blant annet NM i rundbane og sprint som klubben arrangerer  18. og 19. juli bli blant høydepunktene.

Phan Åge klubbmester sammenlagt

Premieutdelinger stod som vanlig på programmet. Som vanlig ble premiene i klubbmesterskapene delt ut. Phan Åge Haugård stakk for andre året på rad av gårde med vandrepokalen som sammenlagtvinner i den største klassen, menn senior.

tedpokal
Ted Johansen var årets mest fremgangsrike ungdomsrytter i Frøy. Her har han fått vandrepokalen som viser det av leder Jørn Michalsen
Foto © Hans Petter KIese.

Også i år var Norges Cykleforbund på plass og delte ut medaljer til de tre beste i de individuelle klassene i Masterscupene.

Vandrepokal

Klubben fikk også den store vandrepokalen som vinner av cupen på landevei i 2014, og en litt mindre pokal til odel og eie.

mastersvinnere
Dette er medaljevinnerne i Masterscupene som var til stede på klubbkvelden. Fra venstre Terje Hanse, Chris Becker, Trine Hansen, Øyvin Wormnæs, Sidsel Grøndalen, Håkon Zahl, Jan Bodin, Lene Østberg og Trude Elde. Øyvin og Trude tok medaljer i terrengcupen, de andre i landeveiscupen.
Foto © Hans Petter Kiese