|

Årets Trysiltur: 205 frøyere, 20 hytter, masse stisykling, fantastisk stemning, quiz – og 96 store pizzaer

Denne gjengen storkoste seg under Frøy Kids årlige camp i i Trysil

Hele Gullia i Trysil ble dekket med IF Frøy-farger sist helg. Stikkord er 205 frøyere, 20 hytter, masse sykling, quiz, 96 pizzaer og kjempegod stemning.

2016-2017-gruppa i farta

Trysil- turen har nå blitt en god tradisjon for Frøy Kids og noe små og store ser frem til i løpet av sesongen.

Vi var mange i år, Kids 7-9 og Kids 10-12 dro sammen – vi skulle fargelegge Gullia i Trysil med IF Frøy-farger! Og det greide vi til de grader. Vi booket 20 hytter og var 205 personer som bodde felles + en del som var med på turer, men bodde privat.

Jentegruppa 2011 koste seg også.

Opplegget var tre felles økter med trener fra Frøy Kids, lørdag økt 1 (09.00-12.00), økt 2 (13.30-15.50) og søndag økt 3 (09.00-12.00).

Søndag del 2 (økt 4), var det mange som kjørte heisbasert eller fortsatt å kose seg i Gullia. Da i familiegrupper,  og ikke organisert med Frøy Kids trenere.

Det var usikkert vær lørdag, men økt 1 gikk fint med opphold så å si hele økten. Økt 2, lørdag fikk vi høst vær med en del regn.

Dette medførte at det var slitne og møkket syklister som trakk inn i hyttene for en varm dusj i firetiden.

Oscar Tiltnes (5) syklet 47 kilometer.

Vi hadde felles middag, lørdag kveld – det gikk med 89 store pizza fra Peppes Pizza.

Da det regnet mye ble disse spist i hyttene og ikke felles i Frøy Camp’en. For vi hadde så klart Frøy Camp, med Frøy bilen – telt – flagg og egne hopp.

Lørdag kl.19.00 ble hyttequizen delt ut, laget av quizmaster Thomas Hugen. Det var ikke lov å bruke hjelpemidler og svarene skulle levers inn kl.20.00. Spenning var stor om hvem som vant, men svaret fikk man ikke før søndag morgen kl.09.00.

Søndag våknet vi til blå himmel og sol! Fantastisk vær. Alle møtte opp i Frøy Camp kl.09.00, for felles bilde og kåring av quiz vinneren.

Vi hadde fine premier til første, andre og tredjeplass, og i tillegg goodiebag til fordeling innad i hyttene som kom på pallen.

Tusen takk, til de som bidro med premier! Det var Meny Tveita, Sørensen Sykler, Brav (Kalas), Ultimate Nordic (Giro), Destinasjon Trysil og SkiStar.

Søndag var en fantastisk dag på sykkel og det var bare fornøyde Frøy’er som pakket sammen og dro hjem søndag ettermiddag. Noen knall og falle ble det, men ingen stor skader.

Oscar T. på 5år tilbake 47km med et stor smil om munnen i løpet av helgen, så tenk på hva vi syklet totalt! De store Kids syklet mye mer enn Oscar – så totalt må det jo være fantastisk mange kilometer.

Tusen takk, for en magisk helg!

Spesiell takk til de som har organisert det hele, Jørgen Helgheim, Alf Ole Andenæs, Ole Tommy Lid-Strand, Benthe Jordin og trenere i Frøy Kids som stiller opp!

Kommende helg (22-24.september) drar 13-14års gruppen opp til Trysil – god tur til dere!

Slik så Frøy-campen ut. før storinnrykk av kids.