|

IF Frøy markerte seg i utfor-NM

Teodor Johnsen Alexander gjorde en god innsats i menn 15-16 under utfor-NM. Foto: GDF Media

Sist helg var det NM i utfor 2023 over, og sesongen begynner å nærmer seg slutten. Det ble en sykkelfest i Hafjell med over 140 deltakere hvor nesten 10 prosent  er fra IF Frøy!

Klubben hadde 13 deltakere til start i år med en del gode pallplasseringer!

Her er en oppsummering av resultatene:

Tess van Weerdhuizen kjørte meget raskt i Hafjell. Foto: GDF Media

Ty Steenkjørte seg inn på en 3. plass i G15-16 klasse (32 deltagere) på en leiesykkel fra Hafjell (siden han klarte å knekke to sykler i B-rage for en par uker siden:

Mees van Weerdhuizen klarte å kapre 2. plass i G13-14 (33 deltagere) i hans første utfor ritt!

Tess van Weerdhuizen hadde en veldig rask tid, raskest i hele G/J 10-12 (15 deltagere). Tiden hennes holder ganske langt opp i de klassene oppover!

Amund Groven kom på 5. plass i Menn junior (av 12) og beholder fortsatt gull trøye i Norgescupen som blir avgjort i Kjerringsåsen om 3 uker.
Thomas Murud Andersen var med for første gang som Masterog fikk smaken på hvor vanskelig det er å sykle fort
utfor

Bernt Solvang (fra Ålesund) har vært med en del før. Han hadde en del fall i oppkjøringen og fikk det ikke helt til å stemme i finalen.

Videre hadde vi med Teodor Johnsen Alexander, Markus Lia Reenskaug, William Johnsen, Theo Bruvik, Sondre Oldervik Andersen, Noah Oliver Solbang og Sivert Groven (han crashet dessverre i seedingen og skadet foten. Synd, for han så veldig rask ut).

Alle har fått masse erfaring og klarte å forbedre seg i helgen gjennom trening, seeding, og sin beste tid i finale!

Utfor og enduro-gruppa i IF Frøy har hatt en flott sesong, og vokser stadig. Nå går sesongen mot slutten, men for mange har 2023 gitt inspirasjon til å glede seg til neste sesong allerede.

Se alle resultatene her.