Nytt æresmedlem i IF Frøy

Jørn Michalsen ble på årsmøtet i IF Frøy 2017 utnevnt til æresmedlem i IF Frøy for sin ekstraordinære innsatts over en lengre periode for å fremme IF Frøys interesser.

Toppbilde: Jørn Michalsen i fint driv.

Jørn Miachlsen under terreng-nm 2015
Jørn under Frøys terreng-NM 2015.

Jørn blir derved en del av den eksklusive klubben som ellers består av Ørnulf Pedersen, Odd Hjorth Sørensen, Tron Ihler, Ivar Kjellhov, Lorentz Tanner og Terje Hullstein.

Privilegium

– Det har vært et privilegium å få være leder i en så flott sykkelklubb som IF Frøy. Det var lærerikt, interessant, arbeidskrevende – men først og fremst veldig givende og morsomt. Å bli utnevnt som æresmedlem i denne klubben, setter jeg veldig stor pris på, sier Jørn Michalsen.

Når jeg tenker til bake er det å  være til stede under treningene til barn og ungdom på Haraløkka, noe av det artigste jeg har vært med på i min tid som leder av IF Frøy. – Å se dette mylderet av unger i Frøy-drakter som ivrer etter å tråkke inn i marka, sammen med sine dyktige trenere, har alltid vært en glede, forteller Jørn videre.

Ellers trekker Jørn fram kvelden på torget i Ljubljana der Trine Hansen fikk sitt første VM-gull foran et fullsatt torg mens Ja, vi elsker ble spilt og det norske flagget gikk til topps; som et av mange høydepunkt som leder av IF Frøy.

Krevende – av og til

Samtidig legger ikke Jørn skjul på at jobben som leder i Frøy til tider har vært krevende, både med hensyn til arbeidsmengde og fordi det er mange som mener at syklister bør holde seg unna både landevei, skogsveier og stier. – Å kjempe for vår rett til i drive vår idrett og samtidig sørge for at vi gjør den på en sikker og bærekraftig måte i samspill med andre brukere, er en nøkkeloppgave for den som leder en klubb som Frøy, mener han.

– Heldigvis har Frøy hatt mange dyktige tillitsvalgte i styret og øvrige verv, som har gjort at klubben nå er anerkjent som en kvalitetsklubb. Jeg er også glad for at det nye styret består av meget kompetente og kreative personer som vil utvikle klubben videre, påpeker den nylig avgåtte lederen

Etter ni år i styret, hvorav to år som nestleder og fem som leder, håper Jørn nå å kunne bruke mere tid til faktisk å sykle.

Frøy – klubben med all de hyggelige folka

Samtidig fortsetter han som leder i Region Øst i Norges Cykleforbund. Han vil også være engasjert i Frøy, blant annet som prosjektleder og rittleder for to ritt i Granfondo Don Pedro, tre ritt i Sørmarka Masters – og i samme rolle når Frøy skal arrangere Nordisk mesterskap i Masters i 2018.

– Det beste med Frøy er alle de hyggelige folkene, det gode miljøet, og at det er plass til alle – uansett bakgrunn og ambisjoner. Mitt ønske er at klubben skal være slik også i fremtiden, påpeker Jørn Michalsen.

På langtur i Follo
Jørn Michalsen sammen med Henok, Tumzghi, Filmon og Sidsel Grøndalen på langtur i Follo.