53 frøyere med i klassisk Enebakk Rundt

Syklistene fra gruppe 3 var blant de frøyerne som hadde en fin tur rundt Østmarka søndag.

Gruppe 1 og 2 i fint driv ute i løypa.

Endelig ble det et klassisk Enebakk Rundt igjen – etter at pandemi og dårlig vært har skapt problemer de siste årene. I år var det som det skal være på Skullerud og i løypa 1. mai – bare blide fjes. Et godt arrangement av IK Hero bidro sterkt til det.

53 frøyere var blant de vel 5oo deltakerne som fullførte rittet. Det var fint vært og lite motvind. Det betød at de fleste fikk en fin tur rundt Østmarka.

Gruppe 1 og 2 hadde slått seg sammen, og de beste kom inn på en tid rundt 2.04.

Gruppe 3 endte på 2.23 etter en fin runde. I denne gruppen stilte 13 til start – noen veteraner og noen som syklet for første gang.  Været bidro til at det ble en god opplevelse for alle. Etter en lang vinter har ikke gruppe hatt alt for mange treninger å øve på, men alt i alt er gruppe 3 meget godt fornøyd med å ha klart .

Gruppeleder Katrine Quirk ønsker Kjetil Bull og Rainer Henriksen lykke til på tandemsykkelen.

Gruppa kom i mål på 2:23 og målet var 2:30. Dette viser karakterstyrke av samtlige.  En ekstra takk til kapteinene Svein Harald og Stein-Egil som loset gruppa igjennom på en veldig god måte.

Neste satsingritt for gruppe 3 er Randsfjorden Rundt.

Gruppe 4 var også veldig fornøyd med sin tur – ikke minst med at alle kom samlet inn til mål. Det er alltid et hovedmål for denne gruppa..

Gruppeleder Kristin Henriksen forteller at de hadde rutinerte deltakere og noen som helt ferske. Alle koste seg på turen. Kristin skryter også av arrangøren IK Hero og hele arrangementet.

– Det var en flott opplevelse for alle som var med, sier hun.

Pål Gunnar Olsen, Terje Hullstein og Knut Simonsen på seierspallen i Arendal.

– I tillegg til gruppene var det mange som syklet på egen hånd. Blant dem var Rainer Henriksen, som syklet tandem med Kjetil Bull som pilot. De kom inn på 2.56 etter flott innsats.

Også IF Frøys Masterssyklister var i aksjon i helgen. Åtte syklister hadde tatt turen til Vårtråkken i Arendal.

Det endte med tre seire (Terje Hullstein, Jan Bodin og Gunnar Fjellberg), fire andreplasser (Pål Gunnar Olsen, Marion Nilsen, Sigmund Aas og Steinar Forsmo, og en tredjeplass (Knut Simonsen).

I klasse 60-64 år tapetserte IF Frøy pallen med Terje, Pål Gunnar og Knut. Bra kjørt!

Se alle resultatene for syklister fra IF Frøy her.

Se alle resultatene fra Enebakk Rundt her.

Gruppe 4 klar for start.