500 påmeldt til Terrengsykkelrittet

Har du lyst til å sykle Terrengsykkelrittet 20. mai? Da må du melde deg på. Alt 19. februar rundet rittet 500 deltakere. Før påske kan det være utsolgt.

Toppbilde: REKORDPÅMELDING: Allerede 19. februar var det påmeldt 500 deltakere i Terrengsykkelrittet. Det tyder på rekorddeltakelse i rittet 20 mai. Bildet er fra fjorårets ritt.
Foto © Sven Kristian Jørgensen

–  Dette er en milepel for oss, og nok en bekreftelse på at tekniske ritt med mye sti er hva folket ønsker, sier Endre Løvaas i Fri Flyt og magasinet Terrengsykkel, som arrangerer rittet i samarbeid med IF Frøy.

– Som arrangør er vi naturlig nok strålende fornøyde med deltakerinteressen for rittet vårt. Om det er den nye løypa eller en generell popularitet som er årsaken til den voldsomme interessen, vites ikke. Uansett har vi klokkertro på vårt rittformat, med mest mulig sti og maks moro. Fortsetter det i samme tempo er rittet utsolgt til påsketider. Og da hjelper det ikke å la skjegget gro i postkassa, sier Endre med en smule omskriving av et kjent ordtak.

Også IF Frøy gleder seg over interessen, og ser fram til å ønske rekordmange deltakere velkommen til Haraløkka 2. pinsedag (mandag 20. mai).

– Terrengsykling er et av årets høydepunkt for oss i Frøy. At rittet også i år er populært, viser at vi sammen med Fri Flyt har et vinnerkonsept, sier årets rittleder, Jørn Michalsen.