Velkommen til Frøys nye nettside

Endelig kan vi ønske velkommen til IF Frøys nye nettside, som vi håper skal gi enda bedre kommunikasjon i klubben.

Etter at klubben har hatt samme nettside i en årrekke, gikk styret i vår inn for å utvikle en ny side, som er bedre tilpasset virksomheten og den tekniske utviklingen. Nå har vi fått en helt ny funksjonalitet, som vi håper skal gi medlemmene bedre informasjon, og bedre mulighet til å dele informasjon.

Kulest i sykkel-Norge

Klubbens egen Per Allan Johansson har utviklet nettsiden på fritiden, og vi har fått en meget gunstig avtale med Enonic, som leverer den tekniske plattformen. Per Allan har gjort en kjempejobb sammen med designer Daniel Tveiten, og vi er stolte over siden vi nå kan presentere.

Eller som Per Allan i kjent, beskjeden stil sier: “Dette er den kuleste nettsiden i sykkel-Norge!!”

Med unntak av litt designhjelp, er all utvikling skjedd på dugnad. Derfor har det også tatt litt tid å gjøre siden klar til lansering. Fortsatt er det småting som ikke er på plass, og fortsatt vil det kunne dukke opp bugs.

Delt inn i seksjoner

En av de viktigste endringene fra IF Frøys forrige nettside, er at siden nå er delt inn i seksjoner, slik at hver gruppe har sin seksjon – i tillegg til hovedsiden. Det betyr at en sak som bare angår landeveisguppene (for eksempel praktisk informasjon om treninger), blir plassert der. Vi håper det vil øke interessen for siden.

Kalenderen er en annen funksjon vi tror blir nyttig. Her bør alle aktiviteter i klubben eller som har interesse for klubbens medlemmer legges, slik at alle enkelt kan få oversikt over hva som skjer.

Ett skritt videre

Vi har også etablert en egen seksjon for kontinentallaget Frøy Bianchi, og en seksjon for rittene vi selv arrangerer. Den siste håper vi blir populær blant ryttere fra andre klubber som skal sykle våre ritt.

Vi har nå skapt et godt grunnlag for å bringe klubben videre også kommunikasjonsmessig. Skal nettsiden bli det verktøyet vi håper, må vi sørge for innhold. Vi vil snart arrangere publiseringskurs for de som ønsker å legge ut stoff. Er du interessert i å bidra, er det fint om du sender en epost til leder Jørn Michalsen

Takk til Sven

Det er også på sin plass med en takk til avtroppende webredaktør Sven Kristian Jørgensen, som har hatt ansvaret for klubbens nettside i en årrekke. Sven har gjort en kjempejobb og mer eller mindre på egen hånd sørget for at klubben har hatt en god nettside. Nå takker han av som nettansvarlig, men har heldigvis allerede takket ja til andre oppgaver i klubben.

PS: Merk at klubben også har fått ny adresse til sin hjemmeside: froy.no.