Bianchi inn som kontinentallag-partner

IF Frøy fortsetter satsingen på kontinentallag. Klubben har inngått avtale med den italienske sykkelprodusenten Bianchi for de neste tre årene, og vil i 2013 hete Frøy-Bianchi.

– Vi er godt fornøyd med resultatene i kontinentallagets første år. Våre ryttere har hevdet seg i mange konkurranser både utenlands og i Norge, og har hatt god utvikling. Med Carl Erik Pedersen som trener og sportsdirektør, har vi et sportslig tilbud som vi mener er meget godt, sier Espen Hillmann, leder for landeveissyklingen i IF Frøy.

Takk til Trek
Han takker også Trek for godt samarbeid i kontinentallagets første sesong, og sier at det var uvurderlig i arbeidet med å etablere et godt lag.

Klubben har så langt signert åtte ryttere for 2013-sesongen, men har åpning for å gjøre avtale med flere fortrinnsvis fra Oslo-regionen. De åtte rytterne er Sigurd Nesset, Morten Sandvik, Oddbjørn Klomsten Andersen, Lars Marthinsen, Eivind Ekeli, Tord Sundhagen, Elias Spikseth (ny) og Halvor Tandrevold (ny).

Utvikling av ryttere
– Som Oslos eneste kontinentallag og det eneste i landet med basis i en klubb, ser vi det som vårt ansvar å utvikle ryttere som kan ble gode nok til å komme helt i Norgestoppen og kanskje få en internasjonal karriere. Vi planlegger det vi tror blir en spennende 2013-sesong, og er sikker på at våre ryttere vi gjøre seg godt bemerket allerede neste år, sier Carl Erik Pedersen.

Ragnar Jacobsen i Cycleurope, som eier Bianchi, er meget fornøyd med avtale med Frøy og klubbens kontinentallag.

Frøy en seriøs partner
– Etter å ha vært borte noe år, ønsket vi igjen å samarbeide med et kontinentallag. Vi valgte Frøy fordi vi vet dette er en seriøs klubb som er medlemsstyrt, og som har ambisiøse, men sunne målsettinger. Dessuten har laget spennende ryttere, og ser ikke bort fra at laget kan samarbeide med Bianchis profflag. Vi håper selvsagt også avtalen med Frøy kan gi oss bedre grep om det norske markedet, sier Jacobsen.