Tungt og vått i Adygeya

Dette bildet av Morten Renslo Sandvik sier mye om onsdagens tempoetappe i GP of Adygeya – kaldt, trasig og noe skuffende.

Toppbilde: Morten Renslo Sandvik ser mellomfornøyd ut etter tempoetappen i Grand Prix of Adygeya.

Morten, Sigurd Nesset, Jon Anders Grøndahl, Tord Sundhagen og Halvor Tandrevold er på plass i Russland for å delta i  UCI 2.2-rittet Grand Prix of Adygeya. Oddbjørn Klomsten Andersen skulle også deltatt, men måtte bli hjemme fordi han fortsatt ikke er helt frisk etter sykdommen han sliter med.

Rittet startet med tempo onsdag, og det ble en våt og tung affære for nordmennene. Dette skriver Morten Renslo Sandvik på Frøy-Bianchis Favebook-side:

“Den 10 km lange løypa klatret i overkant av 300 høydemeter, og med rufsete asfalt og betydelig motvind ventet et skikkelig blodslit. 

Motiverte og klare til å se svart på den siste, bratte kilometeren, hadde vi forhåpninger om en god dag. Dessverre viste det seg å bli vanskelig – denne gangen kom vi dessverre til kort. Vi er fornøyd med lagets yngstemann Halvor, som også blir vår beste på 34. plass. Morten er nok litt skuffet over sin 37. plass, og generelt er vi skuffet over den betydelige avstanden opp til de aller beste. Jon Anders, en forkjøla Sigurd og Tord ble henholdsvis 87, 102 og 114.”

Rittet fortsetter torsdag med fellesstart.

Relatert innhold