Testet Norgescupløypa i Fiskum

Mange terrengryttere tok 2. påskedag turen til Fiskum for å kjøre gjennom neste helgs løyper i Vårspretten, som er sesongpremiere i Norgescupen XCT og XCO. Bar overkropper forteller om strålende vårforhold.

Toppbilde: Ivrige Frøy-ryttere gjør seg klar til gjennomkjøring av Norgescupløypa i Fiskum, Som bildet viser, var vårværet upåklagelig.
Foto © Svein H. Johnsen

Fiskumgjennomkjøring2014_Mettej-jpg
Kristin i fint driv i Norgescupløypa.

Helgen 26. og 27. april er det Norges cup tempo XCT og rundbane XCO på Fiskum ikke langt fra Kongsberg. Så langt er 30 ryttere fra Frøy, og i de fleste alderskategoriene påmeldt arrangementet. 

 Frøy XCO hadde andre påskedag lagt turen til Fiskum for en gjennomkjøring av løypa. Gruppen besto av både veteraner og ferskinger. Løypa var krevende nok og bød på utfordringer flere av oss ikke hadde prøvd seg på tidligere.

De fleste av Frøy-rytterne kjører for det meste i Østmarka med utfordringer som finnes naturlig i terrenget. På Fiskum var det bygget opp tekniske elementer som rock gardens, doserte svinger og pump tracks. Nytt for noen av oss og veldig moro å bryne seg på.

 Dagen  bød på sommertemperaturer og det var mye kortkort å se i løypa. Med dagens varsel fra

ser det ut til at den kortkorte Frøybunaden også blir neste helgs arbeidsantrekk! Vi gleder oss!!!!

Fiskumgjennomkjøring2014_listejpg
Sebastian, Mette, Kristin og Mette tester løypa i Fiskum
Foto © Svein H. Johnsen

Relatert innhold