| | |

Terrengsykkelrittet utsettes til 31.juli

Terrengsykkelrittet 2021 er utsatt til lørdag 31. juli. Smittesituasjonen gjør det umulig å gjennomføre rittet på opprinnelig dato, 29. mai.

Toppbilde: Terrengsykkelrittet 2021 utsettes til 31. juli.
Foto © Eirik Grønevik

– Vi har gledet oss til å ønske velkommen til Østmarka i mai, etter avlysningen i 2020. Derfor har vi ventet lengst mulig før vi tok avgjørelsen om at ritt den datoen ikke er mulig. Nå må imidlertid beslutning tas – av hensyn både til deltakere, arrangør og samarbeidspartnere, sier prosjektleder for Terrengsykkelrittet i IF Frøy, Jørn Michalsen.

Koronasituasjonen i Oslo er fortsatt vanskelig og uoversiktelig, og det er umulig å vite hvilke regler som vil gjelde i hovedstaden i slutten av mai. Å avlyse kort tid i forveien ville vært svært uheldig.

– I stedet ønsker vi å invitere til terrengsykkelfest den siste dagen i juli. Selv om mange ritt er flyttet til den høsten, er den datoen fortsatt ledig. Da er Oslo på sitt beste, og vi håper mange syklister fra andre deler av landet vil kombinere Terrengsykkelrittet med et familiebesøk i hovedstaden.

Terrengsykkelrittet har klasser for barn fra seks år, ungdomsklasser, turklasser, Norgescup maraton for junior og senir og mastercup. Det er altså alle muligheter til å delta for alle som er glad i å sykle i terrenget.

Alle som er påmeldt til rittet vil få epost om endringen. Dersom den nye datoen ikke passer, vil påmeldingskontingenten bli tilbakebetalt. IF Frøy vil også betale tilbake startkontingent dersom Terrengsykkelrittet ikke lar seg gjennomføre 31. juli.