Terje Hullstein utnevnt til æresmedlem

Terje Hullstein ble utnevnt til æresmedlem i IF Frøy på jubileumsfesten lørdag 9. november.

Toppbilde: Finn Sveiven (til venstre) og Terje Hullstein (i midten) har begge vært viktige bidragsytere i IF Frøy i mer enn en mannsalder, og virker fornøyd med tildelingen av hedersbevisninger. Til høyre skimtes leder Jørn Michalsen,

Foto © Haakon Selje

Terje har vært medlem av Frøy fra barnsbein av, og har en lang karriere både som aktiv, trener, leder og tillitsvalgt. Han har alltid stått på for klubben, og har vært en nøkkelperson i mange posisjoner.

Terje – en drivkraft

Det siste årene har Terje vært en av initiativtakerne og drivkreftene bak satsingen med Frøy Comp, som har gitt mange gode resultater og god fremgang for flere ryttere. Sammenlagtseieren i Mastercupen for lag viser at dette er blitt en suksess. Satsingen fortsetter også neste år, og det er typisk at han nå også jobber med hvordan konseptet kan brukes på klubbens ungdommer.

Utnevningen av Terje som æresmedlem var meget populær. Veldig mange i Frøy kjenner ham og vet hvilken innsats han har lagt ned på og utenfor sykkelsetet. Han fikk da også trampeklapp på jubileumsfesten.

Fortjenstmerke til Finn og Grethe
Jubileumsfest20

Grethe Foss fikk medalje for tredjeplass i Mastercupen, blomster og Frøys fortjenstetmerke for VM-sølv og VM-bronse. på jubileumsfesten 9. november. Hun virket ikke direkte misfornøyd hun heller.

Foto © Haakon Selje

Populær var også tildelingen av klubbens fortjenestetmerke til Finn Sveiven og Grethe Foss.

Også Finn har en lang karriere bak seg i IF Frøy. I tillegg til å sykle selv, har han vært lagleder og organisator i mange sammenhenger. Nå har også den meget viktige og ansvarsfulle, men ikke så synlig jobben som ansvarlig å skaffe medlemmer til klubbens rittdugnader.

Grethe fikk fortjenstemerket for eksepsjonelle sportslige resultater i 2013. Hun fikk utmerkelsene for sitt sølv og sin bronse i master-VM, men vi nevner også at hun tok NM-gull i fellesstart. Det til tross for at hun aldri hadde startet i aktive landeveisritt før i år. At hun også vant sine klasser i Birkebeinerrittet og Grenserittet, hører også med.

Vi gratulerer alle prisvinnerne, og håper Frøy får glede av deres innsats og sykkelglede i mange år fremover.

 

Relatert innhold