Temposeier til Sebastian på Feiring

Sebastian Kiese syklet en knallsterk tempo under Feiringsprinten søndag, og vant juniorklassen suverent. Sammenlagt i tempoen og gaterittet ble han nummer to.

Toppbilde: Sebastian Kiese syklet meget sterkt i Feiringsprinten, og gikk helt til topps i temporittet
Foto © Hans Petter Kiese

Sebastian Liste
Sebastian stakk av med medalje for temposeieren og konvolutt med pengepremie for andreplassen sammenlagt etter Feiringsprinten.Foto © Jørn Michalsen

Feiringssprinten går helt nord i Akershus på vestsiden av Mjøsa. Det er et tradisjonsrikt ritt med sterke felt spesielt i de yngste eliteklassene. Derfor var Sebastians prestasjon meget god, og bør gi selvtillit foran kommende ritt.

I 15-16-årsklassen stilte Håkon Grude. Han gjorde en meget respektabel innsats, og ble nummer 16 av 34 startende ryttere sammenlagt.

Mange masterere

Feiringsprinten har også mastersklasser i tempodelen, og her stilte Frøy med en rekke ryttere – og med sterke resultater. Jan Bodin og Sidsel Grøndalen ble begge klassevinnere, Trine Hansen og Sigmund Aas sikret andreplasser, mens Roger Arenberg, Thomas Jansen, Christin Becker, Lene Østberg og Ann Kristin Tøftum alle ble nummer tre.

Dermed ble det verdifulle masterscuppoeng til Frøy, hvilket er viktig om cupen skal vinnes sammenlagt også i år. Flere klubber satser hardt på forhindre at Frøy ikke vinner for tredje år på rad, så her vil alle plasseringer telle.