Styrketrening for syklister

Nå har du muligheten til å være sammen med andre fra IF Frøy og trene kjernemuskulatur. Instruktør er Jonas Nermoen, som er utdannet Fysioterapeut, og vil vise øvelsene og korrigere på deg slik at du gjør øvelsene riktig

Toppbilde: Bilde av Jonas Nermoen til bruk forbindelse med styrketrening

Vi kjenner alle til at det er viktig med en sterk kjernemuskulatur når vi sitter og banker mil på sykkelen. Men vi kjenner også til at slik form for trening er litt kjedelig, nedprioritert og kanskje til og med noe vi ikke gjør det i det hele tatt. Programmet vil også sendes til alle som vil ønsker, og ryktene vil ha det til at det blir en video av det her etterhvert.

Jonas har lang erfaring med bruk av styrketrening i forbindelse med egen idrettskarrieren og yrke. Programmet spesiallages av han og legges opp spesifikk for syklister. Det er ment som en grunninnføring som etter innføring kan gjennomføres på egenhånd.

Vi starter med Mandager 4. og 11. Desember kl:18. (Med mulighet for 18.des om det er stemning for det). Er det kjempe oppslutning videreføres det i 2018!

Sted: Mellombølgen 45, på Munkelia, 1 min å gå fra T-banen. P-plasser ellers i gatene. Samkjøring er tipptopp!

Det anbefales at du tar med deg en liten matte eller et håndkle du kan ligge på. Økta begynner 18.06 (sharp!), så det er lurt å varme opp 10-15 minutter før dette! På grunn av begrenset med garderobefasiliteter, bør du møte ferdig skiftet.

Håper å se så mange av dere som mulig, men det er begrenset med plasser, 25 stk, så her er det førstemann til mølla! Påmelding til Jonas på mail: jonasnermoen@hotmail.com!

Vi trenger å få dekket inn leien av lokalet, så det koster 83,33 øre pr.min pr.pers! (Totalt kr 50,- pr gang). Vi tar Vipps (23322) eller cash. Vi har ikke veksel og gir ikke veksel, så om du betaler med en 1000-lapp sponser du kassa bra!

Bli med på en superbra og viktig time!

Relatert innhold