|

Stor interesse for ungdomssatsing på landevei

Utøvere, foreldre, trenere og ledere møtte opp da opplegget for landeveisgruppe for ungdom ble presentert.

Oppmøtet var stort da planene for satsing på landevei for ungdom ble presentert tirsdag. Første trening er alt torsdag 14. september.

IF Frøy har flere ungdommer som sykler landevei, men til nå har det ikke vært en fast gruppe. Det ønsker noen foreldre med Per Christian Mørk i spissen å gjøre noe med. De trommet sammen til møte tirsdag 12. augiust – og fikk veldig god respons.

Både ungdommer, trenere og foreldre stilte, og fikk informasjon om planene.

Allerede torsdag 14. september er det trening fra Hvervenbukta, med start 18.00. 8. oktober inviteres det til samling i Lillomarka arena.

. Vi håper å gi et godt tilbud til alle som ønsker å sykle landevei i IF Frøy, gjennom trygge treninger, et bra rittilbud og fint sosialt miljø. Alle fra 13 år er velkommen. Også yngre barn kan komme, men de må ha med en foreldre eller en annen ansvarlig person når vi er på landevei, sier Per Christian Mørk.

Han presiserer at målet ikke er å stjele syklister fra terrenggruppene, og at de som ønsker det skal kunne delta begge steder.

– Som Norges største sykkelklubb bør vi ha tilbud på landeveien, ikke minst med tanke på rekrutteringer. Neste somme bør ha deltakere i de viktigste rittene for ungdom Det bør også være et mål at vi har en stor tropp med når IF Frøy skal arrangere Jokermesterskapet for ungdom i 2023.

Informasjon om planene fremover vil komme blant annet på Facebook. Du kan også kontakte Per Christian på epost per.christian.mork@hotmail.com om du har spørsmål.

Du finner også mer informasjon i presentasjonen som ble vist under møtet.https://froy.no/wp-content/uploads/2023/09/Froy-Ungdom-Landevei.pdf