|

Stinn brakk og høy stemning på klubbkvelden

Her er medaljevinnerne fra klubbmesterskapet sammenlagt. Fra venstre Thomas Lium (bronse senior), Dagfinn Bang-Johansen (sølv senior), Aksel La Force (Klubbmester IF Frøy 2021 og gull i menn 15-16 år), Einar Andreas Biørn-Lian (sølv menn 13-14 år, Erle Pedersen (gull kvinner 13-14) og Christian Brembo Pedersen (gull menn 13-14 år).

Oda LaForce og Sondre Rokke fikk pris for beste prestasjon henholdsvis i 2021 og 2020.

Pizza, premieutdeling og spennende innlegg fristet hundre frøyere til å komme på klubbkvelden onsdag 24. november. Maten smakte, og stemningen var høy.

Blant høydepunktene var utdeling av hederspriser for sportslige gode prestasjoner. Sondre Rokke fikk vandrepokalen for 2020, mens Oda LaForce ble vinner i 2021. Erle Andenæs fikk ungdomsprisen for 2020, mens Martin Farstadvoll ble vinner for 2021.

Kvelden innehold forøvrig film fra Frøy sykkeldrøms tur fra Stavanger til Oslo i høst, og informasjon om neste års turer. Film var det også fra banesamlingen i velodromen i Sola sist helg, Frøy satser stort på bane før velodromen i Asker åpner om vel ett år. De fremmøtte fikk orientering om denne satsingen. Ekstra hyggelig var det at Frøys tidligere storsyklist på bane fra 80-tallet Christian Næss var på plass og fortalte om sin karriere. Den innebar blant annet NM-gull fire år på rad, deltakelse i NM og OL, og jobb som landslagstrener.

Blant de andre innslagene var orientering om Frøys endurogruppe, samt informasjon om Frøys ritt neste år og arbeidet med anlegg for sykling.

Informasjon om banesatsing, enduro og Frøs sykkeldrøm-turer 2022 kommer som egne saker på froy.no

Høydepunktet under samlingen var som vanlig premieutdeling. Den starter med premier fra Haukuka, etterfulgt av utdeling av medaljer fra Masterscupene i landevei, terreng og sykkelkross. Geir Asbjørn Nilsen fra Mastersutvalget delte også den første pokalen som beste klubb i terrengcupen til IF Frøy. Vi er derfor nå offisielt beste klubb både på landevei og i terenget.

Til slutt var det premieutdeling fra alle grenene i klubbmesterskapet. Det gjeveste prisen som Klubbmester sammenlagt i IF Frøy 2021 ble Aksel LaForce. Denne hederen tildeles vinneren i klassen som har flest deltakere sammenlagt. I 202 var det menn 15-16 år. Ande vinnere sammenlagt var Erle Pedersen i kvinner 13-14, Christian Brembo Andersen i menn 13-14 og Jonas Nermoen i menn senior.

Alle resultatene fra klubbmesterskapene ligger her.