Sterkt av Trine og Thea i NM

Bodø Trine Hansen ble nummer sju på tempoen, mens Thea Jacobsen Devold ble nummer 11 i gaterittet.

Toppbilde: Thea Jacobsen Degvold kjørte sterkt i hovedfeltet under NM i gateritt.
Foto © Jørn Michalsen

Thea_liste
Thea i fint driv opp en av kneikene i gaterittet i Bodø sentrum
Foto © Jørn Michalsen

Frøys kvinner stod for gode resultater både under tempoen torsdag og gaterittet fredag kveld under NM i landevei i

Nå var hverken Trine eller Thea selv helt fornøyd med egne prestasjoner, men begge kjørte likevel knallsterkt og markerte både seg og klubben.

Trine debuterte i elitesammenheng i NM i en alder av 50, men viste ingen respekt for de langt yngre konkurrentene i temporittet Hun hadde en topp fem-plassering som mål, og var derfor litt skuffet. En sjuendeplass er likevel meget bra.

Emma Skjerstad ble nest beste frøyer med tiendeplass, Marie Elise Ommundsen ble nummer 18 og Karen Marie Robinson Bugge nummer 22 (med landeveissykkel).

God kjøring av Thea

I gaterittet fredag stakk Hitec-rytterne Mariam Bjørnsrud og Vita Heine tidlig resten av ryttere. I hovedfeltet kjørte Thea Jacobsen Degvold meget sterkt, og kom lengre og lengre fram i feltet. Hun var med feltet helt inn, og endte til slutt som nummer 11. Med det ble hun beste U 23-rytter i feltet. Thea er relativt fersk som aktiv rytter, men viser takter som lover meget godt.

Karen Marie Robinson Bugge og Kirsti Kolseth deltok også i gaterittet, men ble i likhet med flere andre tatt ut etter åtte runder.

Sindre imponerte

Fra gaterittet nevner vi også at tidligere Frøy-syklist Sindre Bjerkestrand Haugsvæ (nå Hero) tok en imponerende fjerdeplass etter knallsterk kjøring.

NM i landevei i Bodø avsluttes md fellesstart for kvinner og menn søndag.

Karen_Kirsti
Karen Marie Robinson Bugge (foran) og Kirsti Kolseth lå i en gruppe bak hovedfeltet under gaterittet
Foto © Jørn Michalsen